Reiser til Sal

Reis på ferie til Sal

Les mer

Helligdager til Sal, den mest populære øya i Kapp Verde skjærgården, er full av moro og eventyr. Øya ble faktisk oppkalt Sal fordi det er portugisisk for "salt". Klimaet er fantastisk med sol nesten hver dag i året.

Det opprinnelig var tett befolket på grunn av salt produksjon, men turismen har raskt tatt over som den viktigste næringen. Den flate og sandstrender gjør ferien til Sal et perfekt valg. Blåser inn fra nordvest, og skaper en perfekt bris for vannsport som katamaraner og windsurfing. Champagne seil eller cruise er også populære aktiviteter på helligdager til Sal.

Vis reisemål på kartet

Våre favoritthoteller - Sal

Ting å gjøre

Det er to svært populære strendene og feriebyene for ferier til Sal, og de heter Santa Maria og Murdeira. Santa Maria er den mest populære reisemål for enhver turist som besøker Sal. Den har lange, hvite sandstrender med vakre og betagende asurblå farvann. Som tidligere nevnt, vannsport, spesielt vindsurfing, er svært populære på Sal. Fyret, i det sørlige punktet på øya i nærheten av Santa Maria, er et svært populært område for turister å besøke også.

Ferier til Sal bør inkludere et besøk til Murdeira som er et voksende feriested område som er rett ved hovedveien som forbinder Santa Maria og den viktigste byen Espargos. Murderia har en herlig atmosfære og har en voksende turistsenter. Mange hoteller og feriesteder bygges rundt den vakre kysten og strendene tilbys her og vil fortsette å øke over tid flere mennesker besøker Sal på helligdager.

Kultur

Selve øya er hjem til ca 8000 personer som har en blandet portugisisk og afrikanske arv. Menneskene er vennlige og velkommen turister. Det finnes en rekke hoteller i Sal og feriesteder tilbød utformet for å gi turistene den beste ferien i Kapp Verde. Skianlegg spenner fra minimalistisk økonomiske hoteller til store og luksuriøse resorts. De mest populære destinasjonene er nær Sal lange og sandstrender. Det er fire hovedveier gjennom Sal, tre av dem er brolagt. I det hele tatt, er øya svært moderne.

Ferier til Sal har blitt stadig mer attraktivt, takket være en stor mengde av bistand gitt til Kapp Verde fra Verdensbanken og EU. Regjeringen håper å bruke denne hjelpemiddel til å øke kvaliteten på turisme og fiskerinæringen. helligdager til Kapp Verde se å bli enda mer kvalitet og eksponentielt populært i fremtiden som oppgraderinger blir stadig gjort av alpinanlegg. Sal er også hjemmet til en internasjonal flyplass som gjør ferien til Sal veldig praktisk fra Storbritannia. Flyplassen vil også transportere gjestene for dagsturer til andre øyer i Kapp Verde øygruppen.

Bestill din ferie nå!

Helligdager til Sal er moro ferier fremhevet av fantastiske vannsport, vakre strender og mer moro enn du kan forestille deg!