Reiser til Kanariøyene

Reis på ferie til Canaries

Les mer

Kanariøyene ligger nordvest for Afrikas kyst og er den perfekte destinasjonen for en herlig sydenferie. Hit reiser solglade turister fra hele verden for å ta del i det herlige strandlivet og den trivelige kulturen. Kanariøyene er en god gammel favoritt blant nordmenn og mange vender tilbake år etter år. Her finnes sol og bad i overflod, vakkert vær året rundt, god mat, et stort utvalg av aktiviteter og et spennende natteliv. En solferie hit kan derfor passe både familieferien, venneferien, eller parferien.

Hos oss kan dere bestille fly til Kanariøyene fra flere ulike flyplasser i Norge og vi har populære hotell i alle prisklasser. Om det skulle være en ferie til en av Gran Canarias populære feriebyer som Playa del Inglés og Puerto Rico eller en av Fuerteventuras roligere byer som vakre Corralejo – har Kanariøyene noe for deg!

eBeach.no tilbyr prisgunstige reiser til de fire mest populære Kanariøyene – Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote og Fuerteventura. Hvilken øy reiser du til på din ferie?

Vis reisemål på kartet

Våre favoritthoteller - Kanariøyene

Jardin del Atlantico

Playa Del Ingles, Gran Canaria, Canaries

Elba - Lanzarote Royal Village Resort

Playa Blanca, Lanzarote, Canaries

Caleta Dorada

Caleta De Fuste, Fuerteventura, Canaries

Laguna Park II

Costa Adeje, Tenerife, Canaries

Sol Lanzarote

Matagorda, Lanzarote, Canaries

Cordial Mogan Valle

Puerto Mogan, Gran Canaria, Canaries

Pierre & Vacances Village Club Fuerteventura Origo Mare

Origo Mare, Fuerteventura, Canaries

Maspalomas Oasis Club

Maspalomas, Gran Canaria, Canaries

Sol Tenerife

Playa De Las Americas, Tenerife, Canaries

H10 Suites Lanzarote Gardens

Costa Teguise, Lanzarote, Canaries

Barcelo Corralejo Bay - Adults Only

Corralejo, Fuerteventura, Canaries

Oasis Duna

Corralejo, Fuerteventura, Canaries

Vista Oasis Bungalows

Maspalomas, Gran Canaria, Canaries

Blue Sea Costa Bastian

Costa Teguise, Lanzarote, Canaries

Aguamarina Golf Apartments

Golf Del Sur, Tenerife, Canaries

Barcelo Margaritas

Playa Del Ingles, Gran Canaria, Canaries

Barcelo Lanzarote Playa

Costa Teguise, Lanzarote, Canaries

Bahiazul Villas & Club Fuerteventura

Corralejo, Fuerteventura, Canaries

Hotel Chatur Playa Real Resort

Costa Adeje, Tenerife, Canaries

Barcelo Fuerteventura Castillo

Caleta De Fuste, Fuerteventura, Canaries

Las Piramides Resort

Playa De Las Americas, Tenerife, Canaries

THB Tropical Island

Playa Blanca, Lanzarote, Canaries

LIVVO Lago Taurito & Waterpark

Playa Taurito, Gran Canaria, Canaries

Hotel Aguamarina Golf

Golf Del Sur, Tenerife, Canaries

Occidental Jandia Mar

Playa De Jandia, Fuerteventura, Canaries

Turbo Club

Maspalomas, Gran Canaria, Canaries

H10 Lanzarote Princess

Playa Blanca, Lanzarote, Canaries

Folias

San Agustin, Gran Canaria, Canaries

Villas Alondra

Puerto Del Carmen, Lanzarote, Canaries

Oasis Village

Corralejo, Fuerteventura, Canaries

Vær

Hvis din ide om sommeren ikke inkluderer duskregnet britiske regn og grå himmel, så en ferie til Kanariøyene er perfekt for deg. Den unike beliggenheten gjør Kanariøyene nesten like varm om vinteren som om sommeren! Med gjennomsnittlig månedlig temperaturer mellom 20 og 30 grader på Kanariøyene kan gi deg som ettertraktede sommeren tan i januar, samt at du kan unngå sommerferie knuse!

Så enten du er på utkikk etter noen sommer sol eller vinter varme, On the Beach er stedet å være! Bestill din Canary Island bryte med On the Beach i dag!

jan 13ºC
feb 15ºC
mar 16ºC
apr 18ºC
mai 21ºC
jun 24ºC
jul 27ºC
aug 27ºC
sep 25ºC
okt 20ºC
nov 16ºC
des 13ºC

Landskap

Alle Kanariøyene har variert landskap, fra den lange, utsøkte strender på Fuerteventura, hele veien til den vulkanske fjellkjeder som skjærer gjennom sentrum av Tenerife. Faktisk, tilbyr Tenerife den unike opplevelsen av soling mens du nyter den fantastiske snødekte fjell i det fjerne!

Kanariøyenes fantastiske naturgeografi kommer som et resultat av vulkansk aktivitet - de er faktisk vulkanske øyer. Men i dag, det kanariske vulkanene er sovende, noe som betyr et utbrudd er ikke noe du trenger å pakke for! Så uansett hvilken øy du velger, forberede seg til å oppleve noen av de fineste natur som noen ferie noen gang har å tilby, bestille bildet perfekt ferie med On the Beach i dag!

Ting å gjøre

Det er hundrevis av ting å gjøre på Kanariøyene. Du vil bli bortskjemt for valg. Hva noensinne du leter etter finner du det her, uteliv, restauranter, strender, natur, sport, historie, dyreliv, kultur og mye mer.

Kultur

Kanariøyene 'opprinnelige innbyggerne stammet fra nabolandet Afrika, med hulemalerier courtesy of denne sivilisasjonen fremdeles bevart i dag. Den frodige landskapet av øyene var en perfekt lerret for landbruket dyrking, slik at innbyggerne til å forsørge seg selv og leve i selvtukt, tilstrekkelig. Men tiltrakk denne muligheten for vellykket oppdrett utenlandsk interesse, og i det 15. århundre ble øyene invadert av spanske, som brukte øyene for trading av både sukkerrør og vin. Mer nylig var Kanariøyene underlagt regimet og okkupasjonen av general Franco, og siden hans død har søkt demokrati over øyene. I dag er øyene styrt av den kanariske Coalition.

Uteliv

Part skianlegg som Playa del Ingles i Sør Gran Canaria og Playa de las Americas i Sør-Tenerife har lenge vært favoritt haunts av unge feriegjester på jakt etter natteliv, sol og moro på et budsjett pris. Disse to Kanariøyene alpinanlegg forblir de to øverste partiet steder på Kanariøyene, med nok barer, klubber, restauranter, vannsport, strand lounging og feriestedet attraksjoner å ta de vanskeligste å spille festdeltakere!

Hvem passer dette feriestedet for?

Kanariøyene er en perfekt helårig ferie valget for mange. Med utendørs eventyr, kosmopolitiske feriesteder og et stort antall vakre strender og bortgjemte viker, er en ferie på Kanariøyene ideelt for familier , par , venner, singler og erfarne reisende.

Bestill din ferie nå!

Kanariøyene er utvilsomt den perfekte feriemål for deg og din familie eller venner.

Enten det er en rask uke unna eller en mer luksuriøs uker unnslippe, On the Beach har rett til ferie for deg. Og hvis du er på et budsjett, så ikke bekymre deg, fordi våre røverkjøp helligdager kan bare gi deg den perfekte getaway

Bestill din Canary Island ferie med på stranden og sørg for at du får den beste ferien på den beste prisen!

Populære feriesteder

Fuerteventura

Fuerteventura

Fuerteventura er Kanariøyenes absolutte strandparadis! Her finner dere strender som minner om Karibia, med kritthvit sand og turkisblått hav. Reiser d…

Les mer

Gran Canaria

Gran Canaria

Gran Canaria er en populær feriedestinasjon med sol og varme året rundt, et tørt klima, fantastiske strender og et spennende uteliv. Dette er den tred…

Les mer

Lanzarote

Lanzarote

Lanzarote er et klassisk reisemål blant skandinaver og lokker turister tilbake år etter år på grunn av et behagelig klima året rundt. Her kan du nyte…

Les mer

Tenerife

Tenerife

Den fantastiske vulkan-øya Tenerife er den største av Kanariøyene, og er et utrolig populært reisemål hele året. Med så mye variasjon på én og samme ø…

Les mer