Reiser til India

Reis på ferie til India

Les mer

India, med hodet i det snødekte Himalaya og føttene i lun indiske hav, er hjem til over en milliard mennesker. Med en rik og eksotisk kultur som dateres tilbake noen 5000 år, er det en mind-numbing blanding av klima og geografi, tradisjoner og språk, religiøs tro og etnisk opprinnelse, og men det er et sted der forskjellene er feiret og folket leve sammen i fred.

Ikke rart en ferie til India betyr så mange forskjellige ting for så mange forskjellige mennesker. Det er et land der moderne skyskrapere sitte side om side med gamle templer, hvor luksus biler kjører rundt hellige kuer, der gamle tro blandes med moderne skikker. Men, uansett hvor du går, vil du bli møtt av severdighetene, lyder og opplevelser å røre sansene på en måte som er unikt indisk.

Så, enten du drømmer om basking på en solfylt strand i Goa eller finne opplysning i Himalaya ashkram, dykke inn i en eksotisk og fargerik basar i Madras eller miste deg som et monument til evig kjærlighet i Agra, omfavner vibrancy og ren kaos av Delhi eller gjenoppleve dagene av Raj i Shimla, se tradisjonell indisk dans i Calcutta eller den nyeste Bollywood flick i sin hjemby Mumbai, er det alle venter på deg her!

Vis reisemål på kartet

Våre favoritthoteller - India

Vær

Som alt annet i India, hva du får, avhenger av hvor du går. Klimaet varierer fra varmt og fuktig regnskog i sørvest, til ørkenen i vest og alpine tundra og isbreer i nord. Men, hvis det ikke var forvirrende nok, er det også store forskjeller mellom ulike deler av samme region. Generelt, skjønt, har India fire årstider: vinter (januar og februar), sommer (mars til mai), en monsun-regntiden (juni til september), og en post-monsun periode (oktober til desember). Så, enten du trenger solkrem og hatter eller waterproofs og gensere avhenger av når og hvor du går.

Landskap

Ruvende fjell, tett bosatte sletter, store ørkener, gylne strender, tropiske regnskoger og dampende jungel - India har alt.

Ting å gjøre

Det er så mye å se på India helligdager som det er vanskelig å vite hvor du skal begynne! Det fjellrike og vakre nord, hjem til bakke-stasjoner og religiøse retreat, den Hindu-heartland der millioner vaske i det hellige vannet i Ganga, den spektakulært vakker Thar-ørkenen, den fargerike byene Rajasthan, den historiske templene i Tamil Nadu, den Golden Sands i Goa; tempelet byene Puri og Bhubaneswar, te hagene i nord øst, den kosmopolitiske byene Bombay, Calcutta, Madras og Delhi, de tropiske skogene i Kerala, den Sikh Golden Temple i Amritsar, hulen monastaries av Ajanta, kamel safari i ørkenen eller tiger-spotting i jungelen - listen over hva du skal se og hvor du skal dra i India er endeløs.

Kultur

Indiske sivilisasjon strekker tilbake over 5000 år og involverer invasjoner og okkupasjoner fra Hellas, Sentral-Asia, mongolene og de europeiske makter. Mye av sin historie er dominert av de to største religioner - hinduismen og islam.

Den eldste av de to er hinduismen, som har røtter strekker seg tilbake til 1500 f.Kr.. Den høydepunkt av hinduistiske sivilisasjon kom under keiser Ashoka i det tredje århundre f.Kr. da han samlet det meste av subkontinentet under regel hans. Islam kom i det 10. århundre, og kort tid etterpå etterkommere av Djengis Khan feide inn fra øst. Resultatet ble et stort islamsk land i nord, men en som var dominert av religiøst tolerant mongolene som lot hinduismen å blomstre.

Mongolene ble absorbert inn i indisk kultur og deres Mughal Empire hadde kontroll da de første europeerne kom i det 16. århundre. Tegnet av krydderhandelen og landets edelstener, kjempet europeerne over oppløsning Mughal Empire. By the 19th Century British kontrollerte det meste av landet.

I 1947 den indiske sub-kontinentet ble selvstendig, men etter en blodig religionskrig delt det inn i en muslimsk-dominerte Pakistan og Bangladesh og hindu-dominerte India. I dag India, med sin befolkning på 1 milliard, er verdens største demokrati.

Uteliv

India er et moderne land i et gammelt land, så om det er en dans til daggry klubb i Bombay, et enkelt måltid og tidlig til sengs kvelden i et kloster eller noe i mellom, er det her.

Bestill din ferie nå!

Kom og opplev selv dette fantastiske landet, hvor gamle sivilisasjoner, fascinerende religioner, tar pusten monumenter og eksotiske kulturer blande så lett med moderne teknologi, anlegg og syn på livet. La On The Beach hjelpe deg å gjøre din India ferien drøm.

Populære feriesteder