Reiser til Korfu By

Reis på ferie til Corfu Town

Les mer

Korfu by er utvilsomt en av Hellas 'høydepunkter, den forheksende hovedstaden på smaragd joniske øya. Gjennom sin mangfoldige historie ulike europeiske makter har styrt byen, hver forlater sitt preg, og skaper en sofistikert og kosmopolitisk karakter. Venetianske herskapshus, fransk arkader, bysantinske kirker, British monumenter og enda en cricketbane er blant Korfu by mange charms.

Beliggende på østkysten av Korfu , er byen hjem til øyas hovedflyplass og har gode forbindelser til resten av Hellas, så er både lett å komme fra Storbritannia og en utmerket base for å utforske regionen. On the Beach har gode tilbud på billige flyreiser og vil finne deg de beste rommene i byen, så bestill nå for idylliske Korfu by ferie!

Vis reisemål på kartet

Vær

Korfu by har et mildt middelhavsklima med herlig varme somre. Juni til september er den mest populære tiden å gå på Korfu by helligdager, når temperaturen stiger til 40 ° Celsius på topp, men byen er flott å besøke hele året. Korfu er kjent som Hellas 'Emerald Isle, og i løpet av våren et opprør av det frodige vegetasjonen er på show.

Høsten er en hyggelig tid for ferie til Korfu by som duften av modne druer fyller luften og mer tradisjonell gresk livet tilbake etter travle høysesongen. Vintrene er relativt milde, men kan til tider grå, våt og litt kald.

jan 12ºC
feb 12ºC
mar 14ºC
apr 19ºC
mai 23ºC
jun 26ºC
jul 30ºC
aug 30ºC
sep 24ºC
okt 20ºC
nov 15ºC
des 13ºC

Landskap

Korfu by ligger på øyas sublime østkysten, med Garitsa Bay feie vekk i sør og et lappeteppe av feriestedene og sandbuktene i nord. Mange av disse feriestedene er godt utviklet med soling, bading og vannsport fasiliteter - alt du trenger for Korfu by helligdager. Den svingete, pittoreske veiene i nord til slutt føre til Mount Pantokrator, som er øyas høyeste topp, og tilbyr fantastisk utsikt over øya og over havet til Albania og Italia.

Ting å gjøre

En sjarmerende blanding av europeisk innflytelse begavede Korfu by et vell av attraksjoner. Den brosteinsbelagte smug og skyggefulle torg i Gamlebyen fremkalle den venetianske epoken, mens The Liston parade av kafeer ble bygget på samme tid, og i samme stil, som Paris 'Rue de Rivoli. Den Liston utsikt over Esplanade park hvor du kan nyte en av de arven etter britisk styre: en landsby grønn komplett med en cricketbane der kampene fortsatt spilt. Britene bygde også palasset St. Michael og St. George, en gang en gresk kongelig residens, som i dag huser museet for asiatisk kunst. Andre steder i byen er det bysantinske museet, Municipal Art Gallery, arkeologiske museet og Paper Money Museum, vel verdt et besøk.

Den helligste sted i Korfu er Agios Spyridon. Kirken har det høyeste spiret på øya, toppet med en karakteristisk rød undergang, og inneholder restene av sine St Spyridon. Øst for byen er den venetianske gamle festningen, vokter over byens havn, mens i vest er den nye festningen, omgitt av en vollgrav som sørger innstillingen for byens marked.

Kultur

Korfu by er gjennomsyret av historie, øya funksjonene sterkt i gresk mytologi. Corinthians koloniserte øya i det 8. århundre f.Kr., og i løpet av romertiden ble det etablert som en ferie destinasjon. Korfu var da styrt av en rekke Empires: Byzantine, venetianske, fransk, britisk løpet av det 19. århundre, og til slutt ble en del av Hellas i 1864.

Den arkitektoniske blanding av Korfu by er et bevis på denne fargerike fortiden. Øya ble okkupert av Italia under WW2, men siden freden tilbake Korfu by har blitt en av Europas flotteste feriestedene.

Korfu by er hjem til tradisjonelle korps, Philarmonikes, som spiller regelmessig helgen promenade forestillinger hele sommeren og under Holy Week. Over påske band lede prosesjoner gjennom byen, som kulminerte i den spektakulære ritual for å kræsje store potter på gatene i forventning om Jesu tilbakekomst. Byens venetiansk stil Ta Karnavalia under februar karnevalet sesongen er et høydepunkt, alltid avsluttes med dans og fester.

Uteliv

Korfu er kjent for sitt pulserende natteliv, og byen kan skilte med et bredt utvalg av barer og kafeer med musikk og underholdning for enhver smak. Det er mange flotte spiser sentrert rundt rådhusplassen som serverer mat som deliciously viser sine mange europeiske påvirkninger. De fleste av de store nattklubbene ligger utenfor byen, konsentrert i den nærliggende alpinanlegg i Kavos, Roda, Ýpsos, Gouvia og Dassia hvor du kan danse From Dusk 'til daggry.

Bestill din ferie nå!

Korfu by er en av de fineste byene i Hellas og hele Europa. Cosmopolitan raffinement møter den naturlige skjønnheten i Korfu kysten og landsbygda, gjør dette til et idyllisk reisemål. On the Beach har gode tilbud på fly og overnatting, så bestill nå for perfekt Korfu by i solen!