Reiser til Gambia

Reis på ferie til Gambia

Les mer

On The Beach er stolte av å introdusere Gambia som en ny destinasjon, kan du ankommer denne drømmen destinasjon etter rundt 6 timers flytid, det er en overkommelig tid for familier - og tidssone er GMT slik at ingen trenger å endre din se på eller bekymre jetlag !

Kanskje du aldri har regnet Gambia som en populær strand feriemål, kanskje du ikke engang sikker på hvor det er! Og det er ingen overraskelse da det er en liten sliver av land omgitt av Senegal på vestkysten av Afrika.

Oppkalt etter den Gambia elven, som renner gjennom landet for 300 miles til kysten hovedstaden Banjul. Denne best bevarte hemmelighet er nå blitt mer og mer populært med beach-bundet turister, og det er lett å se hvorfor.

Selv om Gambia er Afrikas minste nasjon, har et bredt spekter av natur, med 30 miles av sandstrender, den berømte elva, tropiske skoger, myrer og store områder av skogkledde savanne.

Den største feriestedene er Bijilo, Kololi og Bakau / Cape Point. Du vil finne disse palmer og shell-strødd strender å være fri for publikum, så få deg en bit av personlig paradis.

Vis reisemål på kartet

Våre favoritthoteller - Gambia

Vær

Fordi Gambia ligger mellom Krepsens vendekrets og ekvator, har det praktisk talt uavbrutt solskinn og høye temperaturer hele året. Det er to årstider, vått og tørt.

Fra juli til oktober temperaturen stiger, øker elvene svelle og fuktighet på grunn av korte, skarpe dusjer, men disse forekommer hovedsakelig om natten.

Den beste tiden å besøke er mellom november og mars når det er tørt og bearably varm. Dette er også den beste tiden å se det lokale dyrelivet. De kystnære områdene tilbyr kjøligere havbrisen mens innlandet kan bli brennende varm.

jan 24ºC
feb 26ºC
mar 26ºC
apr 27ºC
mai 27ºC
jun 28ºC
jul 28ºC
aug 27ºC
sep 27ºC
okt 27ºC
nov 26ºC
des 25ºC

Uteliv

Det er nok av turist-orientert restauranter for deg å velge mellom, men hvis du holder deg til internasjonal mat, vil det være ok, men ikke forvent for mye, spesielt for utsalgssteder med store menyer, tror jack of all trades, master of ingen.

Det finnes en masse mat valg tilgjengelig. Du kan finne International, god mat, indisk, italiensk, asiatisk og libanesiske restauranter, spør lokalbefolkningen og andre turister som ens de mener er de beste.

For ferskere lokal mat prøve strandbarer, hvor fisken er fanget, kjøpt og tilberedt til din smak.

Hotellet ditt kan gi underholdning i form av "Kora" som er Gambias nasjonale instrument, eller spille livlig tromming og afrikansk dans. For en mer autentisk opplevelse møte lokalbefolkningen og utforske barene, noen som vil gi levende musikk.

For en høyere kveld hodet til Kololi er "Senegambia Strip" som er det nærmeste du kommer til å få til et natteliv hotspot i Gambia, barene holder åpent sent, og noen har små dansegulv, det er ikke classy, ​​men mye er moro.

Noen av de større hotellene tilbyr barnevakter på forespørsel.

Bestill din ferie nå!

Søk nå for vårt aller beste verdi fly og hotell til Gambia, er vi stolte av å tilby den beste verdien strandferier for våre kunder. Vår online booking system er enkel, lett og rask og det er noen gode tilbud tilgjengelig akkurat nå.