Reiser til Hurghada

Reis på ferie til Hurghada

Les mer

Egypt er en flott feriedestinasjon hele året. Hvor ellers i verden kan du finne årtusener av historie blandet med en moderne kosmopolitisk atmosfære, nydelige strender, byer omringet av gyllen sand, og ikke minst et klima der vinter ikke eksisterer? Ikke rart folk av alle slag og nasjonaliteter - både historikere, bryllupsreisende og hippier - strømmer til Egypt og Hurghada!

Selv om Egypt og Hurghada er svært forskjellig fra Norge kulturelt sett, er det ikke så langt unna – det tar kun en seks-syv timer med fly til Hurghada internasjonale flyplass. En ferie til Hurghada inneholder alle obligatoriske elementer av en solfylt ferie, inkludert vannsport, vindsurfing, restauranter og barer. Men fremfor alt er Hurghada kjent for snorkling og dykking.

Vis reisemål på kartet

Våre favoritthoteller - Hurghada

Desert Rose Resort

Hurghada, Hurghada, Egypt

SUNRISE Crystal Bay Resort - Grand Select

Hurghada, Hurghada, Egypt

Pickalbatros Jungle Aqua Park Resort - Neverland Hurghada

Hurghada, Hurghada, Egypt

Bella Vista Resort

Hurghada, Hurghada, Egypt

Serenity Makadi Beach

Makadi Bay, Hurghada, Egypt

Tia Heights Makadi Bay

Makadi Bay, Hurghada, Egypt

Old Palace Resort

Sahl Hasheesh, Hurghada, Egypt

Titanic Resort and Aqua Park

Hurghada, Hurghada, Egypt

Albatros Citadel Sahl Hasheesh (ex Citadel Azur)

Sahl Hasheesh, Hurghada, Egypt

Beach Albatros Resort

Hurghada, Hurghada, Egypt

Continental Resort Hurghada

Hurghada, Hurghada, Egypt

Sunset Pearl

Sahl Hasheesh, Hurghada, Egypt

Iberotel Makadi Oasis

Makadi Bay, Hurghada, Egypt

Elysees Dream Beach Hotel

Hurghada, Hurghada, Egypt

Sol Y Mar Ivory Suites

Hurghada, Hurghada, Egypt

Magawish Swiss Inn Resort

Hurghada, Hurghada, Egypt

Shams Safaga Resort

Safaga, Hurghada, Egypt

Imperial Shams Abu Soma

Safaga, Hurghada, Egypt

Sapphire Suites

Hurghada, Hurghada, Egypt

Steigenberger Makadi

Hurghada, Hurghada, Egypt

Jasmine Village Hotel

Hurghada, Hurghada, Egypt

Al Nabila Grand Makadi Hotel

Makadi Bay, Hurghada, Egypt

Oberoi Sahl Hasheesh

Sahl Hasheesh, Hurghada, Egypt

SUNRISE Holidays Resort - Adults Only

Hurghada, Hurghada, Egypt

Sentido Mamlouk Palace Resort

Hurghada, Hurghada, Egypt

Sheraton Soma Bay Resort

Soma Bay, Hurghada, Egypt

Sea Gull Beach Resort

Hurghada, Hurghada, Egypt

Protels Grand Seas Resort

Hurghada, Hurghada, Egypt

Golden 5 Diamond Beach Hotel & Resort

Hurghada, Hurghada, Egypt

Vær

Mye har endret seg historisk sett i Egypt de siste 5000+ årene, men det har ikke det nydelige været! Klimaet varierer fra glohete sommertemperaturer på nærmere 40 °C til behagelige vintre med temperaturer som sjelden befinner seg under 20 °C. Uansett når du reiser er du garantert sol på en ferie i Hurghada. Så ikke glem solkremen hvis du planlegger å slappe av ved bassenget eller på stranden!
jan 21ºC
feb 22ºC
mar 24ºC
apr 26ºC
mai 30ºC
jun 33ºC
jul 35ºC
aug 35ºC
sep 33ºC
okt 30ºC
nov 23ºC
des 22ºC

Landskap

Hurghada er jaw slippe Seascape omfatter tjue miles av strandparadiset tilstøtende det turkise Rødehavet, hvor du kan cruise ut til øyene offshore for noen av de vanlige dykking og svømming, eller trek innlandet på safari, rundt den fantastiske ørkenen fjell og daler med bil eller kamel, eller til fots. En spasertur opp Anfish Mountain er perfekt for solnedgang panoramabilder av denne fantastiske regionen, byen under deg overskygget av den blå expanse av hav og himmel utenfor.

Kultur

Som alle Egypt, har Hurghada (eller Ghardaga til lokalbefolkningen) sett mange sivilisasjoner komme og gå, fra det Nye Riket til den romerske og senere islamske imperier, for ikke å nevne de tidligste kristne eremitt munker. Men inntil 1980 Hurghada var en søvnig fiske bakevje, hjem til ingenting, men lokale sjøfolk og forbigående Bedouin nomader.

At alle endret med ankomsten av turisme skjønt: Hurghada er uovertruffen strender og vannsport hentet inn folk på dykking ferier til Hurghada, som igjen brakte i turister. I dag er byen hjem til mat, underholdning og gleder passer for en farao, og er en av Rødehavets fremste alpinanlegg.

Bortsett fra en mulig safari tur til Bedouin landsbyer i området, for å se hvordan disse ørken stammene-folk kna brød og ri hester og kameler, kan du også få tak i forstads liv, spesielt i El Dahar, hjem til basarer og smykker stands i det travle gater. Stopp ved gateboder også å prøve noen lokale delikatesser av sjømat og frukt Confections, og streife gjennom de travle veiene med minibuss. Sikkert den beste tiden å fange noen lokale fester er i februar, for to uker lange kaoset på Festspillene med street samlinger, karneval og maraton.

Eventyr

Når du er på din Hurghada helligdager, Sjøfartsmuseet lokker, hjem til sin egen akvarier fylt med skilpadder og korallrev for visning på nært hold. Det er mer vannlevende hager og undersjøiske rev i Hurghada enn du noensinne har sett, samt dykking cruise fra der, under tempererte farvann i Rødehavet blant stimer av fargerike fisk, kan du utforske skipsvrak og underjordiske huler. (Forutsatt at du holder den riktige PADI sertifisering eller er med en guide eller instruktør)

For mer kultivert disports, få over vannet og sjekk ut de gamle, solstekte klostrene i Saint Anthony og St. Paul i nærheten, hvor munker overvåke gamle biblioteker, eller undersøke de romerske ruinene som stikk lydløst ut av ørkensanden.

Uteliv

I løpet av få år har Hurghada gått fra å være utelukkende en destinasjon for dykkere til å bli et yrende turistsentrum med knakende bra uteliv. Her finner du utesteder på rekke og rad - fra Sekala’s livlige nattklubber som minner om Ministry of Sound og Hard Rock Cafe, til hyggelige puber og bassengbarer! Det er også rikelig med grillsteder og boder på stranden, samt trendy cocktailbarer hvor man kan slappe av ved det turkise vannet i Rødehavet.

Hvis du får lyst på en matbit, kan du sette kursen inn mot sentrum av den gamle bydelen El Dahar. Her er det en kosmopolitisk atmosfære, og det serveres internasjonal mat. Alternativt kan du tilbringe kvelden ute i El Gouna med områdets mange butikker og kafeer.

Bestill din ferie nå!

Hurghada har alt - garantert varme, nydelige strender og et fantastisk uteliv. Dette er rett og slett den ideelle destinasjonen for en morsom ferie i solen. EBeach har massevis av gode tilbud på ferier til Hurghada! Vårt online bookingsystem er enkelt og raskt, så bestill ferien din nå!

Populære feriesteder

El Gouna

El Gouna

El Gouna ferie transportere deg til en annen verden - ikke bare i Egypt vi alle kjenner og elsker, med kameler, palmer og antikviteter strødd om den g…

Les mer

Makadi Bay

Makadi Bay

Ferier til Makadi Bay finner du tar i en av Rødehavets riviera vakreste, bortgjemt alpinanlegg bare 22 miles fra det yrende byen Hurghada. En dykker p…

Les mer

Soma Bay

Soma Bay

Soma Bay ferie på den urørte, gyldne-silted Rødehavskyst Egypt vil gi deg muligheten til å utforske noen av verdens fineste steder for dykking, med fl…

Les mer