Reis på strandferie til Tenerife!

Størst av Kanariøyene

Tenerife er den største av Kanariøyene og er en tidløs og populær destinasjon blant de fleste reiseselskap. Hoveddestinasjonene for ferierende er vanligvis solfylte Playa de las Americas, Costa Adeje, og Puerto de la Cruz – men øya har mye mer å tilby enn som så! På midten av øya ligger Mount Teide, en aktiv vulkan som vitner om et spennende landskap på Tenerife. I nord ligger øyas hovedstad Santa Cruz med utmerkede shoppingmuligheter og en rekke museer og gallerier. Et av verdens beste badeland, Siam Park, ligger i Costa Adeje og er tilgjengelig fra de fleste av øyas feriedestinasjoner.

Fredelige feriesteder

For dere som er ute etter en rolig og avslappende ferie er en reise til den sjarmerende fiskerbyen Los Cristianos eller Costa Adeje å anbefale. Disse feriestedene er populære blant familier og par. Her kan man nyte herlige dager på stranden, men allikevel ha mulighet til å reise inn til Playa de Las Americas når man vil ha mer liv.

Underholdning og avslapping

En ferie til Playa de las Americas garanterer en perfekt kombinasjon av underholdning og avslapping. Her bor man alltid i nærheten av barer, restauranter og utesteder! Når dere vil slappe av er det bare å trekke seg tilbake til hotellet, nyte solen ved bassengkanten, eller kanskje gå på spa?

Bestill din reise til Tenerife med eBeach.no

Nedenfor lister vi noen av våre mest populære hotell på Tenerife. Selvfølgelig har vi også andre hotell på ulike feriesteder. Hvis du trenger hjelp til å finne andre alternativ kan du alltids kontakte vår kundeservice.

Har du ikke funnet det du lette etter? Vi har flere ferier å velge mellom!