Aktuell informasjon og reiseoppdateringer angående COVID-19 (Koronavirus). Les mer

Vi informererer om aktuelle hendelser

Informasjon vedrørende situasjonen med Thomas Cook Group

23 september 2019

I dag har Thomas Cook Group begjært konkurs. Dette er et svært trist beskjed for selskapets kunder og ansatte.

En slik hendelse skaper turbulens i reiselivsindustrien og vi forstår at det kan oppstå uroligheter kring bestilte reiser og økonomisk beskyttelse, uavhengig av hvilket reisearrangør eller flyselskap man har bestilt sin reise med. Vi vil derfor klargjøre at Reisegarantien gjelder for alle pakkereiser bestilt med eBeach.no. I enighet med pakkereiseloven har eBeach.no bestilt reisegaranti gjennom Reisegarantifondet, hvilket betyr at du kan få økonomisk erstatning dersom noen del av din pakkereise blir innstilt eller avbrutt grunnet konkurs, akkord eller insolvens hos oss eller noen av våre leverandører.

Ta gjerne kontakt dersom du har noen spørsmål om din kommende tur.

Oppdatering om jordskjelv i Hellas og Tyrkia

24 juli 2017

All reise, flytrafikk og turisme foregår som vanlig i området som ble påvirket av jordskjelvet natt til fredag 21 juli. Jordskjelvet inntraff i havet mellom Kos i Hellas og Bodrum i Tyrkia, hvor Kos ble mest påvirket.

Vi fortsetter å holde oss oppdaterte på UDs retningslinjer om området, og det finnes ingen advarsler mot å dra til området.

Jordskjelv i Hellas og Tyrkia

21 juli 2017

Natt til fredag har et jordskjelv inntruffet i havet mellom Kos i Hellas og Bodrum i Tyrkia. Det har også vært varslet jordskjelv fra Rhodos, med det er Kos som har blitt påvirket mest.

Vi holder oss oppdatert om UDs retningslinjer, og for øyeblikket foregår all flytrafikk og turisme som vanlig til området.

På denne siden informerer vi om aktuelle hendelser på våre reisemål. Vi oppfordrer også våre kunder til å holde seg oppdatert i media, og innen avreise lese Utenriksdepartementets offisielle reiseråd.