Aktuell informasjon og reiseoppdateringer angående COVID-19 (Koronavirus). Les mer
Akyarlar, Bodrum

Xanadu Island

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 1182 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt
Xanadu Island er plassert, som navnet tilsier, på en privat halvøy i Turtugeis på Bordumkysten. Dette hotellet passer perfekt for deg som vil ha en rolig og avslappet ferie. Her kan du bade i det luksuriøse infinitybassenget med havutsikt, prøve deg på ulik vannsport nede ved den private stranden, eller nyte en Ayurvedabehandling på det luksuriøse spaet. For barn finnes en mengde ulike aktiviteter som ordnes av barneklubben, et barnebasseng og en morsom lekeplass.

Hvor langt er det til nærmeste strand?
Hotellet ligger rett ved stranden.

Avstand fra nærmeste flyplass
Hotellet ligger 62 km fra Bodrums flyplass.

Overnatting
Her tilbys en mengde ulike boalternativ, fra leiligheter med ett til syv rom. Samtlige har moderne innredning og klimaanlegg, telefon, TV, trådløst internett, minibar og møblert balkong eller terrasse.

Mat og drikke
Frokost, lunsj og middag serveres i buffeform i hotellets hovedrestaurant. Her finnes også to a la Carte-restauranter. Azzurro serverer italienske måltider og Aegean er spesialisert på ulike retter. Her finnes også syv ulike barer hvor du kan bestille snacks, cocktails og diverse ulik drikke.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
Hotellet har to basseng hvorav det ene er et infinitybasseng, et barnebasseng finnes også samt at en stor solterrasse finnes med både parasoller og solstoler. Shang-Du Spa er hotellets helsesenter og her finner du blant annet badstue, et innendørsbasseng, tyrkisk bad, treningssenter og jacuzzi. Her finnes også basket, bueskyting og ulik vannsport. Du kan også delta i for eksempel aerobictimer eller få privattimer i tennis. Underholdning ordnes også av hotellet personal, blant annet i form av liveopptredener. For barn finnes en lekepark og en barneklubb som ordner morsomme aktiviteter hver dag.

Øvrige tjenester
- Døgnåpen resepsjon
- Internett
- Vaskeri
- Klimaanlegg
- Room Service
- Supermarked
- Safe

Lokal avgift for noen av fasilitetene kan forekomme.