Aktuell informasjon og reiseoppdateringer angående COVID-19 (Koronavirus). Les mer
Akyarlar, Bodrum

Armonia Holiday Village and Spa

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 771 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt
Utmerkede fasiliteter og en privat sandstrand er bare noen av kvalitetene som gjør Armonia Holiday Village en favoritt for reisende. Hotellet ligger rett ved strandkanten i Landsbyen Turgutreis, situert på halvøyen Bodrum.

Her tilbys det All Inclusive som an utnyttes til det fulleste på hotellets buffé, samt alle hotellets barer. Hotellets bassengområde består av to større basseng samt ett tilpasset barn, og de ligger alle plassert mellom hotellet og den private stranden.

Det finnes også et separat basseng med tre rutsjebaner som passer både barn og voksne. I tillegg til basseng og strand tilbyr Armonia Holiday Village også et treningssenter og spa, en tennisbane og en minigolfbane. Bodrums sentrum er en 25 km reise fra hotellet og Turgutreis sentrum ligger 4,5 km fra Armonia.

Turgutreis er en sjarmerende og naturskjønn landsby som tilbyr en liten havn og flotte gater, fulle av restauranter og småbutikker. Et lokalt marked arrangeres i byen på lørdager, hvor du kan kjøpe krydder, frukt og håndverksartikler.

Hvor langt er det til nærmeste strand?
Hotellet ligger rett ved sin egen private sandstrand.

Avstand fra nærmeste flyplass
Hotellet ligger 61 km fra flyplassen i Bodrum.

Overnatting
De stilrene rommene er innredet i lyse farger. Ett standardrom har en dobbelseng, men du kan alternativt velge to enkeltsenger og en køyseng med ekstra madrasser. Alle rom har balkong, klimaanlegg, satelitt-tv, telefon, minibar, hårføner, safe, dusj og toalett. Om du ønsker et mer luksuriøst opphold tilbyr hotellet diverse suiter.

Mat og drikke
Hotellets hovedrestaurant serverer måltider som buffé, og snacks eller mellommåltid kan nytes på alle hotellets serveringssteder. Med All Inclusive inngår prisen for mat og drikke i prisen på rommet. Du kan også spise på Armonias à la carte restauranter, hvor hotellet spanderer ett måltid per opphold om du reserverer bord i resepsjonen. Ett av spisestedene spesialiserer seg i tradisjonell tyrkisk kokekunst og den andre i fisk og skalldyr.

Om du liker å sove lenge om morgenen får du tak i frokost hos hotellets snackbar. Her serveres også snacks og forfriskninger utover dagen. Snackbarens utvalg inngår i hotellets All Inclusive tilbud, samt drikke fra alle hotellets seks barer. All drikke som serveres på hotellet er av lokalt merke.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
Du kan velge mellom to store basseng, ett barnebasseng og ett basseng med tre rutsjebaner på hotellets område. For mer underholdning tilbys det tennis, bordtennis, minigolf, og basketball. Du kan ta del i vanngymnastikk og aerobics og prøve forskjellige vannsport nede ved stranden. Hotellets velværesenter har treningsrom og spa.

Hver kveld arrangeres et show som underholdning og live musikk spiller flere ganger i uken. For barn tilbys en internasjonal engelsktalende barneklubb.

Øvrige tjenester
- Døgnåpen resepsjon
- Internett (gratis i lobby)
- Bagasjeforvaring
- Vaskeri
- Parkering
- Heis (ikke i alle bygninger)

Lokal avgift tilkommer for en del av aktivitetene.