Ortakent, Bodrum

Medisun Hotel

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 656 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Enkelt hotell med bra beliggenhet nære stranden! Medisun Hotel ligger like utenfor Bodrum by og passer deg som vil bo rolig og strandnære, men likevel ha bylivet innenfor rekkevidde. På hotellområdet finnes et fint bassengområde med barnebasseng, spa og aktiviteter som volleyball og bordtennis. På Medisun Hotel bor du med enkel All Inclusive og alle måltider inkludert.

Her bor du ca. 300 m fra strandpromenaden med restauranter, barer og butikker. Til livlige Bodrum by med et stort tilbud av severdigheter, fornøyelser og shopping er det 15 km – hit tar du deg enkelt med lokalbuss eller taxi.

Hvor langt til nærmeste strand

Hotellet ligger 300 m fra stranden Yashi Beach.

Avstand fra nærmeste flyplass

Hotellet ligger 50 km fra Bodrums flyplass.

Overnatting

Enkle dobbeltrom med liten balkong eller terrasse. I alle rom finnes aircondition, TV, lite kjøleskap, hårføner og baderom med dusj. Rommene består av en dobbeltseng eller to enkeltsenger samt ekstraseng/sovesofa.

Mat & Drikke

På Medisun Hotel bor du med en enkel All Inclusive-pakke og alle måltider, drikke og snacks inngår. Hovedmåltidene serveres som buffé i hotellets restaurat. Mellom hovedmåltidene inngår også drikke og snacks i bassengbaren eller strandbaren.

Aktiviteter, fasiliteter & underholdning

Hotellet har et fint bassengområde med basseng, barnebasseng og solstoler med parasoll. Her finnes også mulighet for å delta i sportsaktiviteter som volleyball, bordtennis og tennis. For deg som vil koble av finnes et spa som tilbyr badestue og massasje (mot avgift).

Her bor du 300 m fra lokalt sentrum og 15 km fra Bodrum by med et stort tilbud av severdigheter, fornøyelser og shopping.

Øvrige Tjenester

  • WiFi

  • 3 etasjer (ingen heis)

Lokal avgift tilkommer for en del av aktivitetene.