Bodrum, Bodrum

Bodrum Holiday Resort and Spa

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 4351 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Her bor dere på et familievennlig hotell i Bodrum. Blant hotellets fasiliteter finner man her et badeland med store basseng og spennende vannsklier. Her er det stort potensial for en skikkelig badeferie, da hotellet i tillegg ligger rett ved havet med havutsikt. Når dere har fått nok av vannet kan dere her spille basket eller tennis, eller gå på spa og få massasje. Barna kan benytte seg av egen barneklubb som drives av hotellets personale. Hotellet har i tillegg fire restauranter, hvorav tre serverer mat à la carte.

Hvor langt er det til nærmeste strand?

Hotellet ligger rett ved stranden.

Avstand til flyplassen

Hotellet ligger 41 kilometer fra Bodrums flyplass.

Overnatting

Her bor dere enten i standardrom, familierom, eller grand-familierom. Alle rom har telefon, hårføner, satellitt-TV, minibar, safe, luftkonisjonering og balkong. Nevnte vi at hotellet har havutsikt?

Mat og drikke

Her har gjestene tilgang til en bufférestaurant som serverer, lunsj og middag. Sent på kvelden serveres det suppe. Hotellets à la carte restauranter serverer tyrkisk og italiensk samt retter med fokus på fik og skalldyr. Besøk gjerne en av de fem barene som er tilgjengelig i området.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Dette hotellet har et stort bassengområde med tilhørende badeland. Skulle gjestene ønske å gjøre noe annet på land kan man også spille basket eller tennis, eller besøke hotellets treningssenter. For de som vil slappe helt av er et spa besøk å anbefale. Barna kan ta del i en internasjonal barneklubb med minidisco. Hotellets personale arrangerer i tillegg underholdning for små og store på dag og kveldstid.

Øvrige tjenester

  • Døgnåpen resepsjon

  • WIFI ( gratis i fellesområder)

  • Vaskeri

  • Parkering

  • Heis

Lokal avgift tilkommer for enkelte fasiliteter.