Aktuell informasjon og reiseoppdateringer angående COVID-19 (Koronavirus). Les mer
Lara, Antalya

Titanic Beach Lara

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 4933 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt
Dette luksushotellet har et heftig design like ved stranden og ligger 12 km fra Antalyas sentrum.

Titanic Beach & Resort er utformet som det enorme skipet med inspirasjon fra navnet. Her er det bare å synke ned i ett av hotellets store basseng. Her har ni av bassengene flere store vannrutsjebaner, som er kjempemorsomt for barn, og ett med ett spennende piratskip med flere morsomme rutsjebaner.

Ett av hotellets basseng er tilpasset mosjon, noe som er perfekt for deg som vil holde deg aktiv under ferie. Andre aktiviteter inkluderer tennis, basket og fotball. På hotellets spa venter behandlinger og andre spafasiliteter mot ekstra kostnad.

Hvor langt er det til nærmeste strand?
Her bor dere ved Larastranden, som er en grovkornet sandstrand.

Avstand fra nærmeste flyplass
Hotellet ligger 12 km fra Antalyas sentrum.

Overnatting
Her finnes flere ulike rom, men klimaanlegg, satellitt-TV, trådløst internett (mot avgift), safe, bad og balkong/terrasse.

Romtypene er som følger:
- Dobbeltrom (standardrom med en dobbeltseng)
- Tvillingrom (standardrom med to enkeltsenger)
- Familierom (to soverom, vanlig dobbeltseng og sovesofa)

Mat og drikke
Hotellet har en bufférestaurant som serverer frokost, lunsj og middag. Her finnes også tre à la Carte-restauranter med italiensk, tyrkisk og fisk/skalldyr som tema. Dessuten finnes to bassengbarer, en vitaminbar, en strandbar, en bowlingbar og to snackbarer.

Hotellet har et supermarked hvor du kan kjøpe enkle matvarer.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
Her finnes flere ulike basseng. Ett av bassengene har ett flertall vannrutsjebaner og en annen er for mosjon og aktivitet.

I ett av bassengene finnes et piratskip med fire små vannrutsjebaner som er tilpasset barn. Hotellet har også ett innendørsbasseng.

Aktivitetstilbudet på hotellet består av tennis, bowling, basket, fotball, volleyball, aerobics og vanngymnastikk. For barn finnes en lekeplass, samt en internasjonal engelskspråklig barneklubb. Hver kveld organiseres show og livemusikk for hele familien i hotellets amfiteater.

Hotellet har et spa med treningssenter, jacuzzi, badstue, tyrkisk bad og flere ulike behandlinger. Det koster ekstra å anvende spafasilitetene.

Øvrige tjenester
- Døgnåpen resepsjon
- Trådløst internett
- Parkering
- Supermarked
- Valutaveksling
- Bagasjeoppbevaring
- Bilutleie

Lokal avgift for noen av fasilitetene kan forekomme.