Aktuell informasjon og reiseoppdateringer angående COVID-19 (Koronavirus). Les mer

Kemer, Antalya

Fame Residence Beach

Les mer om hotellet

Oversikt

Fame Residence Beach har et avslappende basseng og ligger like ved en strand med Blått Flagg- status. Dette hotellet er et perfekt sted for familier eller par. To svømmebasseng, inkludert barnebasseng, komfortable rom og en flott beliggenhet på en av Tyrkias flotte kystlinjer gjør dette til et godt likt hotell.

Hvor langt er det til nærmeste strand?

Hotellet ligger like ved stranden.

Avstand fra nærmeste flyplass

Hotellet ligger 50 km fra Antalya flyplass.

Overnatting

Alle rommene på dette hotellet har terrasse med havutsikt. Du finner også bad, klimaanlegg, minibar, dobbeltseng og tvillingseng, direktetelefon og safe.

Mat og drikke

På hotellets hovedrestaurant finnes en buffet med show cooking og pizza. På hotellets a la Carte-restaurant finnes sjømat, orientalsk mat og tyrkisk mat. Det finnes også barer og snacks på området.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Fame Residence Beach har et utendørsbasseng med ett mindre basseng for barn. Her finner du solsenger og parasoller rundt omkring på terrasse, samt en vakker strand med Blått Flagg-status. Trådløst internett er tilgjengelig i lobbyen. Barnevakt er også tilgjengelig mot en lokal avgift. Her finnes også et velværesenter med ulike fasiliteter og behandlinger, samt butikker er tilgjengelig på Fame Residence Beach sitt søsterhotell, Fame Residence Kemer.

Øvrige tjenester

  • Klimaanlegg

  • Internett

  • Safe

Lokal avgift tilkommer for en del av aktivitetene.