Alanya, Antalya

Gold City Tourism Complex

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 1391 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt
Goldcity Tourism Complex er perfekt for den aktive familien. Hotellområdet er oppbygget som en liten by og her finnes ikke mindre enn seks basseng og en vannpark. Du finner også en mengde treningsfasiliteter, alt fra treningssenter og spa til aerobics, tennis og mosjonsbasseng. Hotellet tilbyr også en gratis strandbuss samt at Alanyas livlige underholdning med shopping, restauranter og barer.

Hvor langt er det til nærmeste strand?
Stranden ligger ca. 4 km fra hotellet. Hotellet tilbyr en regelmessig strandbuss.

Avstand fra nærmeste flyplass
Hotellet ligger 143 km fra Antalyas flyplass.

Overnatting
Du kan velge mellom dobbeltrom, superiorrom, familierom med to soverom eller familierom med tre soverom. Samtlige har klimaanlegg, internett, TV, telefon, hårføner og møblert balkong. I familierommet finnes også en vaskemaskin samt en kjøkkenkro med mikrobølgeovn, vannkoker og kjøkkenutrustning.

Mat og drikke
På hotellområdet finnes en mengde ulike restauranter som serverer buffet, barer, kafeer og bassengbarer. Hotellet tilbyr All Inclusive. Det finnes også tre à la Carte- restauranter som serverer internasjonale og tyrkiske retter.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
På hotellområdet finnes seks basseng, inkludert tre separate barnebasseng. Det finnes også en vannpark med hele 20 vannrutsjebaner av ulik størrelse (vissa er bare for barn over 12 år) og vannlekeplasser for de yngste. Et innendørsbasseng, som er oppvarmet om vinteren, samt aktiviteter som tennis, fotball, minigolf, volleyball, bordtennis, bowling og biljard og et fullt utrustet treningssenter og mosjonsbasseng. Du kan besøke hotellets spa hvor du finner hammam, badstue, jacuzzi og ulike behandlinger tilbys. En barneklubb for barn i aldrene 4 – 12 år og kveldsunderholdning.

Vennligst merk deg at noen aktiviteter er avhengig av vær og sesong.

Øvrige tjenester
- Bagasjeoppbevaring
- Safe
- Suvenirbutikk
- Klimaanlegg
- Internett
- Vaskeri
- Valutaveksling
- Room Service
- Parkering
- Supermarked
- Frisørsalong
- Strand og bassenghåndklær

Lokal avgift for noen av fasilitetene kan forekomme.