Alanya, Antalya

Gold City Tourism Complex

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 1073 vurderinger
Vil du reise på ferie, men vet ikke helt hvor? Finn drømmereisen med Solakutten
Antall rom: 1

Les mer om hotellet

Oversikt
Hotellet med alt du trenger, og litt til. Goldcity Tourism Complex er perfekt for den aktive familien. Hotellområdet er oppbygget som en liten by og her finnes ikke mindre en seks basseng og en vannpark. Du finner også en mengde treningsfasiliteter, alt fra gym og spa til aerobics, tennis og mosjonsbasseng. Hotellet har også en privat sandstrand i nærheten av hotellområdet. Goldcity ligger ca 15 km fra Alanyas livlige sentrum. Her finner du et bredt utvalg av shopping, barer og restauranter.

Hvor langt er det til nærmeste strand?
Stranden ligger ca 4 km fra hotellet. Hotellet tilbyr en regelmessig strandbuss.

Avstand fra nærmeste flyplass
Hotellet ligger 125 km fra Antalyas flyplass.

Overnatting
I alle rom finnes en dobbeltseng eller to enkelsenger, bad med dusj, badekar, hårføner, badekåper og tøfler. I rommene finnes også en TV, telefon, klimaanlegg og en stor balkong. Mot avgift får du internett og vaskeriservice. Velger du en Deluxe Suite finnes jacuzzi, gratis internett og garantert havutsikt. I leilighetsvillaene bor du i kombinert stue og kjøkken med separat soverom. I kjøkkenet finnes fasiliteter til å koke te eller kaffe, et lite kjøleskap, ovn, oppvaskmaskin og vaskemaskin.

Alle rom stelles hver dag.

Mat og drikke
På hotellområdet finnes en mengde ulike restauranter, barer, kafeer og bassengbarer. Du kan velge buffémåltider eller fra en à la Carte-meny. Observer at alle måltider som er inkludert i All Inclusive-pakken serveres i buffeen. Hotellområdet tilbyr følgende restauranter:

World Cuisine Restaurang
Internasjonal retter med inspirasjon fra Italia, Mexico, Thailand og Frankriket.

A la Turca Restaurang
Tradisjonelle Tyrkiske retter, prøv tyrkisk kebab og den tradisjonelle drikken Raki.

Up Hill Lounge Restaurang
Her kan du nyte internasjonale retter fra hotellets høyeste etasje med utsikt over Alanya.

Huvudrestaurangen
Her serveres frokost, lunsj og middag som buffé.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
Her finnes alle aktiviteter du kan tenke deg. Hotellets vannpark byr på flere morsomme rutsjebaner og lekeområder. På hotellområdet finnes både innendørsbasseng og utendørsbasseng, barnebasseng, solsenger med parasoll, jacuzzi, badstue og dampbadstue. Vannparken har hele 20 vannrutsjebaner, samt basseng og moro for hele familien. Observer at noen av de største rutsjebanene er for kun for dem over 12 år.

For den som vil trene under ferien finnes aerobics, et velutrustet gym og mosjonsbasseng. Vil du koble av finnes massasje og spabehandlinger mot ekstra avgift.

Hotellet tilbyr også lekeplass, fotball, minigold, volleyball, tennis bordtennis, bowling og en stor trampoline. Du kan også prøve vannski, vannscooter, dykking, surfing og mye mer.
Avgifter tilkommer på visse av disse aktivitetene.

Vennligst observer at noen av hotellets fasiliteter er stengt under lavsesong.

Øvrige tjenester
- Døgnåpen resepsjon
- Parkering
- Internett
- Heis
- Bil og sykkelutleie
- ATM
- Butikk
- Vaskeri

Lokal avgift for noen av fasilitetene kan forekomme.

Vis hotell og strender på kartet