Aktuell informasjon og reiseoppdateringer angående COVID-19 (Koronavirus). Les mer
Antalya, Antalya

Club Hotel Falcon

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 940 vurderinger

Les mer om hotellet

Offisiell klassifisering - 4 * - Halvpensjon / All Inclusive
Dette hotellet har en fantastisk havutsikt over Laras bukt fordi det ligger på toppen av klippene ovenfor bukten. Sjøen er nådd via 156 trinn ned til hotellets private solterrasse med solsenger og parasoller. det er ca. 5km til Antalya by hvor det er mange butikker, restaurante, barer og nattklubber. Vær oppmerksom på at det er grunt vann.

Overnatting
De fleste av rommene har havutsikt. Familierommene har plass til opptil 4 personer og noen har også køyesenger eller sovesofaer.Det er sammenhangende dører. Rommene er utstyrt med direkte telefon, safe (ekstra), minibar (fylles på forespørsel for HB gjester, fylt ukentlig med brus for AI gjester - bare om sommeren), bad med dusj , satellitt-TV og musikk-kanaler, delt aircondition (varm-og kaldluft), hårføner og balkong. promo rommene har ikke en balkong.

Mat og drikke
Hovedrestauranten, en a la carte restaurant, (åpen fra 21 april til 31 oktober) har terrasser med fantastisk havutsikt (sommersesongen - reservasjon nødvendig). Det er også en snackbar, en bassengbar, en lobbybar (utendørs og innendørs), en strandbar, og en nattklubb. I alle hotellets barer og restauranter er det et hjelpsomt og venlig personale som passer på at du er godt fornøyd.

All Inclusive Mat og Drikke
Frokost (07:00-10:00), sen frokost (10:00-11:00, sommersesongen), lunsj (12:30-14:00) og middag (19:00-21: 00). Alle måltider blir servert som en en rikelig og variert buffet buffé i hovedrestauranten. En gang i uken kan også AI gjestene spise på den tyrkiske a la carte restauranten (mellom kl. 19:30og kl.22:30, med forhåndsavtale).
Fast food kan fås i snack-restauranten mellom kl.11:00 og kl.16:30 (21Apr-31Oct) samt Gozleme & Ayran på Gozleme Tent fra kl.11:00 til kl.18:00 (sommer). Kaffe og kaker er i fra kl.16:30-17:30 i snackbaren. I fra kl.23:30-24:30 om sommeren kan gjestene få suppe og hvitløksbrød. Lokale og noen internasjonale alkoholholdige og alkoholfrie drikker som vin øl, raki, brus, whisky, vodka og gin serveres til kl.24.00 i lobbybaren (utendørs og innendørs), bassengbaren (10:00-24:00) og på strandbaren (10:00-17:00).

Sport og fritid
Det er en aqua-park og et utendørs svømmebasseng (åpent 1 mai til 31 oktober), innendørs svømmebasseng (åpent i september), tennisbane (med flombelysning), tyrkisk bad, sauna, dampbad, treningssenter , volleyball, bordtennis, biljardbord, minifotball, vannsport, dykkeskole, dataspill og internett-kafé.

Vennligst merk at hotellet er åpent hele året, men at mange av fasilitetene ikke åpner før sommersesongen starter 1. mai.

All Inclusive Sport & Entertainment
Sportsfasiliteter på hotellet inkluderer inngang til det tyrkiske badet og badstuen, tennis, innendørs og utendørs svømmebasseng, strand og basseng solsenger, matter og parasoller.

Avgiftspliktige ekstra
Flombelyst tennisbane, massasje, peeling, helsetjenester (lege og sykepleier), dykkeskole, telefon, faks, elektronisk safe, internett kafé, iskrem, importerte drinker (unntatt de i A.I-pakken), alle drinker i nattklubben (kl.24:00-03:00) og alle drinker etter kl.24.00.

Fasiliteter og tjenester
Forretningssenter, lege, sykepleier, og et kjøpesenter. Det tilbyr også en gratis velkomstdrink.

Nyttig informasjon om Avstander
Hotellet ligger 10 km fra Antalya flyplass (AYT).

Opptakskrav
Du kan få et besøksvisum gyldig i 90 dager ved inngangsporten mot betaling av 100 NOK kontanter (Venligst betal i den lokale myntenheten).