Belek, Antalya

Gloria Verde Resort and Spa

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 3676 vurderinger

Les mer om hotellet

Offisiell klassifisering - 5 * - Halvpensjon / All Inclusive

Dette store ferieanlegget ved stranden ligger i Belek, ved siden av en 45-hulls golfbane. Gloria Verde tilbyr ferskvannsbassenger, et spasenter og en strand med unikt sjøliv.

Rommene på Gloria Verde Resort & Spa har klimaanlegg, kostnadsfri internettilgang, satellitt-TV, eget bad med badekar samt en egen balkong eller terrasse. Alle rommene er innredet i en moderne stil og har brannsikkerhet system, minibar, safe, minibar, direkte telefonlinje, kortnøkkel, og hårføner. Badehåndklær og safe på rommene er gratis

Komplekset inneholder tre konferansesaler, som kan deles bli seks konferansesaler.

Du kan velge mellom asiatisk mat på Garuda Restaurant og en blanding av tyrkisk og meksikansk mat og retter fra middelhavet på hovedrestauranten Mythos Restaurant. Begge spisestedene har fokus på sunn og kalorifattig mat. I tillegg til dette er det romservice 24 timer i døgnet. All Inclusive Mat og Drikke The AI Programmet består av frokost (07:00-10:00), lunsj (12:30-14:30) og middag (19:00-21:00), alt serveres som buffet i hovedrestaurant thymus. Under måltidene tilbys det et utvalg av lokalt-og importert alkohol og brus. To A la Carte restaurante er også til disposisjon for AI gjestene. (Winehouse - bare om sommeren). Et utvalg av snacks er tilgjengelig mellom 12:00 og 16:00 ved Verde pub & Neptun bar. Romservice er gratis mellom 23:00 og 07:00

Behandlingssenteret Asklepion Spa har et oppvarmet saltvannsbasseng for revitalisering og avgiftingsbehandlinger. Som gjest her kan du også slappe av i den fredelige hagen og svømme i de turkise svømmebassengene.

Sport og fritid

Treningskurs for tennis, basketball og Thalasso Therapy. Instruktører på hotellet kan også lære deg bueskyting. Gloria har to profesjonelle fotballbaner i sentrum ca 5 km i fra Gloria Verde Resort & Spa med overnatting & trening. Hvis du ønsker å holde deg i form under ferien du kan trene med aktivitetspersonalet. For de som elsker vannsport er dette området fullpakket med spennende aktiviteter. Nyt paraseiling, jetski, vannski, knebrett, banan, ring, katamaran, surfing, seiling, sjøsykkel, kano og båtturer for speed elskere (sesongbasert og mot betaling). Også tilgjengelig er et innendørs svømmebasseng, utendørs svømmebasseng, utendørs barnebasseng, terapibasseng, innendørs svømmebasseng med sjøvann, barneklubb, lekeplass for barn og 4 sklier i aquaparken.

De godt bevarte romerske ruinene i Perge ligger mindre enn 30 km fra Gloria Verde Resort. Hurghada internasjonale lufthavn ligger 30 minutters kjøring unna. Avgiftsfri privat parkering er tilgjengelig på stedet.

Avgiftspliktige tilleggstjenester

Vannsport (sommersesong), bowling og biljard.

Nyttig informasjon om avstander

Kompleksets avstand fra nærmeste flyplassen er 42km og tar ca 30 minutter. Den nærmeste byen (Antalya) er 50 km unna, legesenteret er bare 10km unna og det er en drosjeholdeplass i sentrum av hotellområdet. Stranden er rett foran hotellet. Det er en lang, bred sandstrand med garderober, dusj og hytter. Nobilis Golf Club ligger 2,5 km unna, National Golf Club 12km unna og Tat Golf Club 14km unna. Alle gjestene kan benytte seg av aktivitetene og fasilitetene på Gloria Golf Resort. En gratis pendelbuss forbinder de to anleggene.