Alanya, Antalya

Long Beach Resort

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 1845 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt
Long Beach Resort er ett stort og barnevennlig hotell som ligger ved den 600 meter lange sandstranden. Hotellet tilbyr masse av aktiviteter for hele familien – her finnes både en vannpark og tivoli. Vannparken har flere vannrutsjebaner for både store og små med flere basseng og barnebasseng.

Om du vil slappe av under ferien kan du besøke hotellets spa som tilbyr massasje og ulike behandlinger. Her bor du også bare 4 km unna Konakli sentrum.

Hvor langt til nærmeste strand?
Hotellet ligger like ved sandstranden.

Avstand fra nærmeste flyplass
Hotellet ligger 105 km fra Antalyas flyplass.

Overnatting
Du kan velge mellom å bo i dobbeltrom eller familierom. Disse ligger i to forskjellige bygninger, hvor noen av familierommene er separate villaer.

Alle rommene har klimaanlegg (om sommeren), TV, hårføner, tøfler, badekåpe, minibar, vannkoker, te og kaffefasiliteter og balkong eller terrasse. Rommene stelles syv dager i uken.

Mat og drikke
I hotellets restaurant serveres frokost, lunsj og middag som buffé. Det finnes også fire à la Carte-restauranter med blant annet indiske og franske retter. Drikke med og uten alkohol, is og snacks serveres hele dagen i de fire barene.

Aktiviteter, fasiliteter & underholdning
På hotellet finnes åtte basseng, hvorav flere barnebasseng og et innendørsbasseng. Ved bassengområdet finnes solsenger og parasoller. Hotellet ligger like ved den herlige sandstranden Long Beach og det finnes også en badebrygge.
Hotellets vannpark er en av Alanyas største. Den har elleve vannrutsjebaner til alle aldre. På hotellområdet finnes også ett tivoli med attraksjoner for barn. Her finnes også et treningssenter, massasje, spabehandlinger (mot avgift), hamam, tennis, bordtennis, biljard, barneklubb, lekeplass og vannsport på stranden. Hotellet arrangerer også underholdning i form av kveldsshow.

Øvrige tjenester
- Døgnåpen resepsjon
- Utleie av bil og sykkel
- Internett
- Parkering
- ATM
- Turistinformasjon
- Valutaveksling
- Supermarked
- Bagasjeoppbevaring
- Suvenirbutikk
- Frisør
- Room Service

Lokal avgift tilkommer for en del av aktivitetene.