Alanya, Antalya

Eftalia Holiday Village

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 1087 vurderinger
Vil du reise på ferie, men vet ikke helt hvor? Finn drømmereisen med Solakutten
Antall rom: 1

Les mer om hotellet

Oversikt
Dette hotellet tilbyr mye for pengene, med All Inclusive og badeland! Eftalia Holiday Village er et stort hotellområde med flere bygninger spredt ut i en frodig hage. Her har du fire forskjellige bassengområder med hele 11 vannsklier. Moro for både store og små! Vil du slappe har et av bassengområdene aldersgrense og tilbyr spa avdeling hvor du kan nyte massasje og skjønnhetsbehandlinger i rolige omgivelser. Hotellet har også enkel tilgang til stranden enten via tunnel eller gangbro.

Her bor du 5 km fra det litt mindre feriestedet Asvalla med restauranter, cafeer og butikker. Livlige Alanya ligger ca 17 km fra hotellet og er tilgengelig via lokalbuss.

Hvor langt er det til nærmeste strand?
Hotellet ligger bare 50 meter fra en langgrund, grovkornet sandstrand.

Avstand til flyplassen
Hotellet ligger 110 km fra Antalya flyplass.

Overnatting
Her bor du i lyse og romslige dobbetrom eller familierom. Alle rom har balkong, luftkondisjonering, TV, telefon, minibar, safe og bad med dusj eller badekar.

Mat og drikke
Det finnes flere restauranter, barer og snackbarer på området. Her bor du med All Inclusive hvilket betyr at all mat, drikke og snacks er inkludert i prisen. Alle hovedmåltider serveres som buffé.

Aktiviteter, fasiliteter & underholdning
Eftalia Holiday Village passer godt for deg som ønsker en aktiv ferie. Her har du fire forskjellige bassengområder, barnebasseng og 11 vannsklier. For de voksne finnes det også et roligere bassengområde med 14 års aldersgrense.

Hotellet arrangerer show og underholdning samt organiserer konkurranser og turneringer for hotellets gjester. Det er også mulig å delta i sportsaktiviteter som volleyball, fotball, tennis og mye mer! På stranden tilbys i tillegg aktiviteter for de som liker vannsport. På hotellområdet har besøkende tilgang til et treningssenter og en spa avdeling hvor man kan nyte badstue, massasje og skjønnhetsbehandlinger. Barna kan kose seg med både lekeplass og lekerom.

Øvrige Tjenester
- Døgnåpen resepsjon
- Tre etasjer (ingen heis)
- Matbutikk
- Parkering
- Internett
- Vaskeri

Lokal avgift tilkommer for enkelte fasiliteter.

Vis hotell og strender på kartet