Alanya, Antalya

Eftalia Village

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 1783 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Dette hotellet tilbyr mye for pengene, med All Inclusive og badeland! Her får du tilgang til et stort hotellområde med flere bygninger, som alle ligger i en en flott hage.

Med fire forskjellige bassengområder med hele 11 vannrutsjebaner finnes noe for alle. Vil du slappe har et av bassengområdene aldersgrense og tilbyr spa avdeling hvor du kan nyte massasje og skjønnhetsbehandlinger i rolige omgivelser. Hotellet har også enkel tilgang til stranden enten via tunnel eller gangbro.

Her bor du 5 km fra det litt mindre feriestedet Asvalla med restauranter, cafeer og butikker. Livlige Alanya ligger ca 17 km fra hotellet og er tilgengelig via lokalbuss.

**Gjester på Eftalia Holiday Village har gratis adgang til svømmebasseng, strand, restauranter, barer, vannrutsjebaner og mer på Eftalia Island. Noen av bildene som vises på denne siden er av Eftalia Island, og ikke av hotellet.**

Hvor langt er det til nærmeste strand?

Hotellet ligger bare 200 meter fra en langgrund, grovkornet sandstrand.

Avstand til flyplassen

Hotellet ligger 106 km fra Antalya flyplass.

Overnatting

Her bor du i lyse og romslige dobbeltrom eller familierom. Alle rom har balkong, luftkondisjonering, TV, telefon, minibar, safe og bad med dusj eller badekar.

Mat og drikke

Det finnes flere restauranter, barer og snackbarer på området. Her bor du med All Inclusive hvilket betyr at all mat, drikke og snacks er inkludert i prisen. Alle hovedmåltider serveres som buffé.

Aktiviteter, fasiliteter & underholdning

Eftalia Holiday Village passer godt for deg som ønsker en aktiv ferie. Her har du fire forskjellige bassengområder, barnebasseng og 11 vannrutsjebaner. For de voksne finnes det også et roligere bassengområde med 14 års aldersgrense.

Hotellet arrangerer show og underholdning samt organiserer konkurranser og turneringer for hotellets gjester. Det er også mulig å delta i sportsaktiviteter som volleyball, fotball, tennis og mye mer! På stranden tilbys i tillegg aktiviteter for de som liker vannsport. På hotellområdet har besøkende tilgang til et treningssenter og en spa avdeling hvor man kan nyte badstue, massasje og skjønnhetsbehandlinger. Barna kan kose seg med både lekeplass og lekerom.

Øvrige Tjenester

  • Døgnåpen resepsjon

  • Internett

  • Vaskeri og renseri

  • Safe

  • Frisør

  • Room Service

  • Matbutikk

  • Parkering

Lokal avgift tilkommer for enkelte fasiliteter.