Santa Ponsa, Mallorca

TRH Jardin del Mar

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 1608 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Colina Mar i populære Puerto Rico er et rimelig leilighetshotell. Hotellet har en super beliggenhet i høyden, noe som gir en fantastisk utsikt over sentrum og havet. Her er to bassengområder, ved det ene kan du slappe av ved snackbaren og ved det andre finner du en livligere stemning med aktiviteter, musikk og restaurant. Du bor innen gangavstand fra shopping, fornøyelser, restauranter og barer. Her trives både familier og dere som reiser uten barn.

Hvor langt til nærmeste strand

Stranden ligger ca 2 km fra hotellet.

Avstand fra nærmeste flyplass

Hotellet ligger ca 50 km fra flyplassen i Las Palmas.

Overnatting

Her bor du i toromsleiligheter med kjøkkenkrok, oppholdsrom og soverom. I alle leiligheter finnes kjøleskap, mikrobølgeovn, vannkoker, brødrister, dusj, baderom og balkong. Du kan få strykejern/strykebrett og hårføner ved forespørsel.

Rengjøring 5 dager i uka.

Mat og drikke

På hotellområdet finnes restaurant og bar. Hotellet har også en liten butikk for deg som ønsker å tilberede egne måltid. Det går an å bestille All Inclusive, da serveres alle måltider som buffé. Ellers finnes to bassengbarer med snacks og drikke.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

På Colina Mar finnes to basseng med barneseksjon, solsenger og parasoller. Hotellet tilbyr også aktiviteter som aerobics, bordtennis, barneklubb og kveldsunderholdning. Fra hotellet er det gangavstand til shopping, barer og restauranter.

Øvrige tjenester

 • Døgnåpen resepsjon

 • Valuteveksling

 • Internett

 • lite supermarked

 • Vaskeri (mot avgift)

Lokal avgift tilkommer for en del av aktivitetene.

Oversikt

Jardin del Mar er et enkelt 3-stjerners hotell i den nordlige delen av Santa Ponsa. Hotellet har en pen beliggenhet med en vakker havutsikt. Dette hotellet anses som familievennlig, og her finnes et pent bassengområde, sportsaktiviteter og lekeplass. Ellers er det en restaurant som serverer alle måltider som buffè, samt en bassengbar. Santa Ponsa ligegr bare 1 km unna.

Hvor langt til nærmeste strand

Stranden ligger 1 km fra hotellet.

Avstand fra nærmeste flyplass

30 km fra Palma de Mallorca Airport

Overnatting

Her bor du i komfortable og lyse leiligheter. Alle leilighetene har bad med badekar, kjøkkenkro, telefon, TV og møblert balkong eller terrasse.

Leilighetene har en kjøkkenkrok, eget soverom, kombinert sove-/oppholdsrom, bad/dusj og wc, hårføner, telefon, TV og balkong eller terrasse. Rengjøring 5 dager i uka.

Mat og drikke

hoteller har en buffèrestaurant hvor både lokale og internasjonale retter serveres. Det finnes også en bassengbar, pizzerie og flere matbutikker i området. Sentrale Santa Ponsa finner du bare 1 km unna.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Hotellet har et herlig bassengområde med utsikt over havet. Her finnes et basseng, separat barnebasseng, lekeplass og solsenger med parasoller. Det finnes også et innendørsbasseng, ett treningssenter og badstue. Diverse sport som bordtennis, biljard og andre spill tilbys også.

Santa Ponsa tilbyr også en herlig strandpromenade, et stort utvalg vannsport og mattilbud.

Øvrige tjenester

 • Døgnåpen resepsjon

 • Klimaanlegg

 • Internett

 • Vaskeri

 • Safe

 • Vaskeri

 • vareautomat (snacks og drikke)

\t

Lokal avgift tilkommer for en del av aktivitetene.