Santa Ponsa, Mallorca

TRH Jardin del Mar

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 1280 vurderinger
Vil du reise på ferie, men vet ikke helt hvor? Finn drømmereisen med Solakutten
Antall rom: 1

Les mer om hotellet

Oversikt
Jardin del Mar er et enkelt 3-stjerners hotell i den nordlige delen av Santa Ponsa. Hotellet har en pen beliggenhet med en vakker havutsikt. Dette hotellet anses som familievennlig, og her finnes et pent bassengområde, sportsaktiviteter og lekeplass. Ellers er det en restaurant og en bassengbar.

Hvor langt til nærmeste strand
Stranden ligger 1 km fra hotellet.

Avstand fra nærmeste flyplass
30 km fra Palma de Mallorca Airport

Overnatting
Her bor du i 2-roms leiligheter med plass til 2-4 personer med havutsikt eller begrenset havutsikt.

Leilighetene har en kjøkkenkrok, eget soverom, kombinert sove-/oppholdsrom, bad/dusj og wc, hårføner, telefon, tv, luftkondisjonering og balkong eller markterrasse. Rengjøring 5 dager i uka.

Mat og drikke
Frokost og halvpensjon kan bestilles som tillegg. Det er egne kjøkkenkroker i leilighetene og man kan bo med selvbetjening.

Hotellet har også en egen restaurant hvor man kan spise. I tillegg er det supermarked og noen restauranter like i nærheten.

Santa Ponsa’s sentrum ligger en drøy kilometer fra hotellet. Her finner du en rekke restauranter, barer og butikker. Her ligger også den vakre Cala Blanca-bukten med sin hvite sandstrand.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
Hotellet har et basseng (oppvarmet i april og oktober) med en egen del for barna, det er også et innendørsbasseng (åpent oktober-april). For barna finnes det en lekeplass og et trimrom for voksne.

Det er mulig å bade ved klippene nedenfor hotellet, men egner seg ikke for barn. Stranden ligger en 1 km unna i Santa Ponsa.

Det er mange spennende opplevelser og attraksjoner i nærområdet. Hva med å leie en bil å besøke idylliske landsbyer eller dra på guidede båtturer? Spør hotellresepsjonen om råd eller anvend internett for å utforske mulighetene.

Øvrige tjenester

- Basseng med barnebasseng
- Innendørsbasseng
- Trimrom
- Badstue
- Lekeplass
- WIFI og PC med internettilgang
- Restaurant og bassengbar
- Minibank 100 m fra hotellet

Legg merke til at hotellet kan kreve tilleggskostnader for enkelte av fasilitetene.

Vis hotell og strender på kartet