Aktuell informasjon og reiseoppdateringer angående COVID-19 (Koronavirus). Les mer
Santa Ponsa, Mallorca

Iberostar Jardin del Sol Suites - Adults Only

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 2994 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt
Fint og godt likt hotell bare for voksne. Iberostar Jardin del Sol ligger i et rolig og vakkert område med fantastisk havutsikt. Hotellet holder en høy standard, og alle rom har et eget boblebad!

På hotellområdet kan du nyte god mat og drikke, slappe av i hotellets spa og delta på treningstimer. Her finner det også et fint bassengområde og du kan spasere til stranden i løpet av et kvarter.
Hotellet har en aldersgrense på 16 år.

Her bor du cirka 2 km fra sentrum av Santa Ponsa med flere butikker og restauranter. Mallorcas hovedstad Santa Ponsa ligger bare 20 km unna.

Hvor langt til nærmeste strand?
Hotellet ligger 1 km fra stranden Playa Santa Ponsa.

Avstand fra nærmeste flyplass
Hotellet ligger cirka 35 km fra Palma flyplass.

Overnatting
Her bor du i lyse og romslige suiter. I alle suiter finnes det luftkondisjonering, balkong, TV, telefon og bad med dusj og boblebad. Alle rom har WiFi mot ekstra kostnad.
Romtyper:
- Standard Suite: Suite, ca 35 kvm med balkong/terrasse (ca 8 kvm)
- Junior Suite Standard: Suite, ca 40 kvm med balkong/terrasse (ca 8 kvm)
- Suite Prestige: Suite, ca 43 kvm med balkong/terrasse (ca 8 kvm). Personlig service, rabatt i hotellets spa og eksklusiv tilgang til bassengområdet som deles med andre gester som bor på Suite Prestige.

Mat og drikke
På hotellområdet finnes det en bufférestaurant samt en bassengbar som serverer enklere måltider, snacks og drikke. Du kan velge å bo med frokost, halvpensjon eller All Inclusive. Alle hovedmåltider serveres som buffé i hotellets restaurant.

Halvpensjon: Frokost- og middagsbuffé. Drikke inngår ikke i middagen.
All Inclusive: Frokost-, lunsj- og middagsbuffé. Drikke (vann, mineralvann, vin, øl og lokale spritsorter) inngår både til måltidene og mellom måltidene.

Snacks serveres daglig mellom kl 10.30 – 24.00 og serveres i hotellets kafeer/barer.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
Iberostar Jardin del Sol har et fint bassengområde med et stort badebasseng, solstoler og fantastisk utsikt over havet! Hotellet har et spa der du kan slappe av i innendørsbassenget, boblebadet eller unne deg en spabehandling.

For den som liker å trene finnes det her også et treningssenter og mulighet for å delta på treningstimer som for eksempel yoga, aerobics og vanngymnastikk.

Hotellet ligger 200 m fra den lokale byen Es Castellot. Hvis du vil reise til litt mer livlige santa Ponsa (2 km) kan du enkelt reise dit med lokaltrafikk eller en gåtur.

Øvrige tjenester
- 24-timers resepsjon
- 5 etasjer
- Heis
- WiFi (bare i fellesområdene)
- Romservice
- Safe
- Vaskeri
Lokal avgift kan tilkomme for enkelte av fasilitetene.