Santa Ponsa, Mallorca

Holiday Center

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 1582 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Dette moderne leilighetshotellet har en rolig beliggenhet i vakre Santa Ponsa, på sydvestlige kysten av Mallorca. Holiday Center passer bra for både de som er ute etter en rolig og avslappende, eller aktiv ferie. For en avslappende dag i solen kan man legge seg ved ett av hotellets to badebasseng, eller vandre ned til den finkornede hvite sandstranden bare 400 meter unna. Leilighetene ligger med gangeavstand fra Santa Ponsa's restauranter og barer hvis man ønsker flere aktiviteter enn strand og bad.

I tillegg ligger to golfbaner og Aqualand, ett av Europas største badeland, i nærheten av hotellet.

** Hotellet har offisielt blitt tildelt tre stjerner, men eBeach har valgt å tildele hotellet 4 stjerner ettersom fasilitetene er av ypperlig kvalitet, og tidligere gjester er svært fornøyde med hotellet standard. **

** Vennligst merk deg at hotellet aksepteter ikke gjester som feirer utrdrikningslag eller gruppebestillinger på mer enn ni voksne.**

Hvor langt er det til nærmeste strand?

Hotellet ligger 400 m fra stranden.

Avstand fra nærmeste flyplass

Hotellet ligger 28 km fra nærmeste flyplass.

Overnatting

Toromsleilghetene har plass til opptil 4 personer og har tilgang til et fullt utrustet kjøkken, bad, dusj, luftkondisjonering og balkong/terrasse.

Mat og drikke

Dette leilighetshotellet har flere forskjellige måltidsalternativer, fra selvhushold til enkel All Inclusive. Velger du All Inclusive som alternativ er frokost, lunsj og middag inkludert og serveres som buffé i hovedrestauranten. I tillegg inngår drikke (lokale merker) og is mellom kl. 10.00 og 23.00 hver dag.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

På Holiday Center kan gjestene benytte seg av et utendørsbasseng og barnebasseng med solterrasse og solsenger. De som ønsker å holde seg i aktivitet kan delta i vannaerobics, bueskyting eller spille biljard, mens de minste kan kuse seg på lekeplassen eller i hotellets spillrom.

Øvrige tjenester

  • Døgnåpen resepsjon

  • Klimaanlegg

  • Parkering

  • Valutaveksling

  • Vekkingstjeneste

  • Internett

  • Bagasjeoppbevaring

  • Valutaveksling

Lokal avgift tilkommer for en del av aktivitetene.