Puerto De Pollensa, Mallorca

Don Miguel

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 163 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Leilighetskomplekset Don Miguel ligger nord på Mallorca mellom havet og fjellene, bare et par kilometre fra historiske Pollensa. Vakre Puerto Pollensa ligger helt ved kystlinjen og ligger mellom to fjell og er utrolig sjarmerende med pastellfargede hytter, steinbygninger og trange gater. Det er også et museum og en rekke butikker og restauranter, og kan derfor anbefales for deg som er ute etter en rolig og avslappende ferie.

Hvor langt er det til nærmeste strand?

Leilighetene ligger bare 200m fra stranden.

Avstand til flyplass

Hotellet ligger 65km fra Palma flyplass.

Overnatting

Alle de 40 leilighetene har bad/dusj, toalett, balkong/terrasse, kjøleskap og kjøkkenhjørne. Safe som kan leies finner du i resepsjonen. Den nye delen av bygningen har 14 helt nye to og tre roms leiligheter som også har vaskemaskin, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn. Leilighetskomplekset har et privat basseng for voksne og et eget barnebasseng.

Mat og drikke

I restauranten servers buffé til frokost og middag, og det finnes også en bar på området.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

På hotellområdet finnes det et utendørsbasseng og et eget barnebasseng og solsenger. På stranden kan du finne koselige kafeer, restauranter, og ved vannet kan du også teste vindsurfing, pedalbåter og vannski.

Hvis du vil utforske mer av området kan du dra til middelalderbyen i Alcudia eller de romerske ruinene i Pollensa bare et par kilometer unna.

Øvrige tjenester

  • Resepsjon på søsterhotellet Panorama

  • 2-3 etasjer (ingen heis)

Lokal avgift kan tilkomme for enkelte av fasilitetene.