Port D Alcudia, Mallorca

Zafiro Tropic

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 2277 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Viva Tropic har goden god beliggenhet strandnært i Alcudia, med både sentrum og havnen ligger like ved. Selve hotellområdet er frodig og grønt og hotellet tilbyr aktiviteter og underholdning for gjester i alle aldre hvilket betyr at dette er et ypperlig familiehotell. Det finnes hele tre basseng. Barnebassenget har vannsklie, fontene og piratskip. For dere som ønsker en ekstra lettvint ferie kan man bo med All inIlusive, hvilket bestilles som tillegg.

Hvor langt til nærmeste strand

300 m

Avstand fra nærmeste flyplass

60 km til Palma de Mallorca Airport

Overnatting

Leilighetene er pene og av moderne standard. Viva Tropic tilbyr 1-romsleiligheter (2-3 personer) med kombinert sove – og oppholdsrom. 2-romsleiligheter (opptil 5 personer hvorav 1 barn og to ungdommer) med separat soverom og oppholdsrom. 3-romsleiligheter (4-6 personer, hvorav 1 barn og 1 ungdom) med oppholdsrom og to soverom.

Alle leiligheter har aircondition, balkong eller terrasse, barneseng (begrenset antall, fåes ved forespørsel), TV, safe mot avgift, kjøkkenkrok med kokeplater, mikrobølgeovn, vannkoker, kaffetrakter, kjøkkenutstyr og spiseplass, hårføner, badekar eller dusj og wc.

Mat og drikke

Leilighetene har en fullt utstyrt kjøkkenkrok så du kan velge å bo med selvbetjening. Foruten dette tilbyr hotellet også halvpensjon mot betaling (frokost – og middagsbuffé) og all inklusive mot betaling.

All Inklusive inkluderer: frokostbuffé, lunsjbuffé og middagsbuffé. Vann, brus og lokalt øl og vin er inkludert til lunsj og middag. Som snacks og mellommåltider finnes sandwicher og frukt. Det serveres også kaffe, te og kaker i bassengbaren på ettermiddagen. Iskrem serveres i bassengbaren fra 10.00-23.00.

Hotellet ligger sentralt så det er en rekke restauranter, kaféer og barer i nærheten.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Hotellet har et stort og variert bassengområdet og det er bare 300 m til nærmeste strand som er langgrunn. Det finnes boblebad og innendørsbasseng som er åpent om vinteren mellom 1/10 og 31/3.

Det arrangeres en barneklubb med både skandinavisk og engelsktalende personale.

Øvrige tjenester

  • WIFI på hotellområdet og i leilighetene er inkludert

  • Pc med internett i resepsjonen mot betaling

  • Treningsrom

  • Velværesenter (mot betaling)

  • Bordtennis (mot betaling)

  • Biljard (mot betaling)

  • Myntvaskeri

  • Minimarked på hotellet

Lokal avgift tilkommer for en del av aktivitetene.