Playa De Muro, Mallorca

Eix Lagotel

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 3562 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Eix Lagotel ligger like ved det vakre naturreservatet S’Albufera. Her finner du blant annet et treningssenter, tennisbaner, minigolf og et utendørsbasseng. Det finnes en strand en kort spasertur unna, og her kjøres strandbuss alle dager utenom lørdag. Hotellet har også en flott bassengområde med to utendørsbasseng, solsenger og parasoller.

Hvor langt til nærmeste strand?

Nærmeste strand ligger 1 km fra hotellet. En gratis strandbuss tilbyr.

Avstand fra nærmeste flyplass

Hotellet ligger 63 km fra Palmas flyplass.

Overnatting

Hotellet tilbyr 251 rom og 89 leiligheter. De romtypene som tilbys er enkeltrom, dobbeltrom og familierom. Du kan velge mellom leiligheter med to eller tre rom. Rommene har TV, telefon, internett, klimaanlegg og balkong eller terrasse med varierende utsikt. Leilighetene har også et kjøkken med enklere kjøkkenutrustning, mikrobølgeovn og kjøleskap.

Mat og drikke

Hotellet har en bufférestaurant med frokost, lunsj og middag. Du kan også velge å bo med All Inclusive. I baren finnes også en à la Carte-meny, snacks og drikke med eller uten alkohol. Det finnes også et lite supermarked på området og du velger å bo i leilighet hvor du kan lage din egen mat.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

På hotellet finnes to utendørsbasseng og en solterrasse med solsenger og parasoller. For deg som vil holde deg i aktivitet så finnes tennisbaner, squash, minigolf og bordtennis. Du finner også et TV-rom og et aktivitetsrom.

Øvrige tjenester

  • Døgnåpen resepsjon

  • Internett

  • Parkering

  • Bagasjeoppbevaring

  • Safe

  • Supermarked

  • Bassenghåndklær

Lokal avgift tilkommer for en del av aktivitetene.