Palma Nova, Mallorca

Globales Nova Apartments

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 676 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Nova er ett enkelt leilighetshotell nær både strand og Palma Novas sentrum. Her trives både yngre og reiseselskap med ett trivelig bassengområde med basseng, bassengbar og ett vakkert grøntområde. I bassengbaren serveres drikke, snacks og lunsj og i hotellets restaurant kan dere spise frokost og middag.

Hotellets personal ordner underholdning om kveldene, noe som passert for de som vil ha roligere kvelder i stedet for å begi seg ut på byens natteliv. Dere bor i leiligheter med kjøkkenkro og balkong. Her er det også bare 100 meter til sentrum.

Hvor langt er det til nærmeste strand?

Den flotte sandstranden Son Mathias ligger bare 250 meter unna.

Avstand fra nærmeste flyplass

Hotellet ligger 27 km fra Palma flyplass.

Overnatting

Her bor dere i toromsleiligheter som består av separat hverdagsrom og soverom. Alle leiligheter har en kjøkkenkro med kjøleskap, kokeplater, mikrobølgeovn, vannkoker og brødrister.

Mat og drikke

Hotellet har en restaurant som serverer frokost og middag. I bassengbaren serveres drikke, snack sog lunsj. I en kjøkkenkro kan dere lage egen mat – nærmeste supermarked med matvarer ligger bare 100 meter unna.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Her finnes et utendørsbasseng hvor du kan ta et kjølig bad. Bassenget er omringet av en lekeplass med solsenger og parasoller. Hotellet har også en jacuzzi og for barn finnes en lekeplass. Hotellets personal arrangerer underholdning om kveldene.

Øvrige tjenester

  • Døgnåpen resepsjon

  • Trådløst internett (mot avgift)

Lokal avgift for noen av fasilitetene kan forekomme.