Can Pastilla, Mallorca

Fontanellas Playa

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 1133 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Fontanellas Playa ligger rett ved den kilometerlange sandstanden Playa de Palma. Hotellet har et fint bassengområde og det finnes spennende aktiviteter for hele familien. Fontanellas Playa tilbyr både rom og leiligheter. Hvis du velger å bo i leiligheter har du egen kjøkkenkrok der du kan tilberede enkle måltider.

Her bor du med gangavstand fra havna og sentrum med flere restauranter og butikker. Du kan lett ta en tur til Mallorcas hovedstad Palma med lokalbuss eller taxi på 15-20min.

Hvor langt til nærmeste strand?

Hotellet ligger rett ved stranden. Finkornet sandstrand.

Avstand fra nærmeste flyplass

Hotellet ligger cirka 5 km från Palma flygplats.

Overnatting

Her kan du velge om du ønsker å bo i rom eller leilighet. I alle rom og leiligheter finnes det en møblert balkong, luftkondisjonering, TV og bad med badekar/dusj. Hvis du ønsker å bo i leilighet har du tilgang til din egen kjøkkenkrok med mikrobølgeovn.

Mat og drikke

På hotellområdet finnes det en restaurant, bar og snackbar. Det finnes også en liten matbutikk på området.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Fontanellas Playa har et fint bassengområde med utsikt over stranden. her finnes det et basseng, barnebasseng, og solstoler. Hotellet har også et spa der du kan slappe av i det oppvarmede innendørsbassenget, boblebadet eller med en massasjebehandling. For barna finnes det en lekeplass og en internasjonal barneklubb.

Her bor du rett i nærheten av aktiviteter og underholdning. (600m) i sentrum av feriestedet og du kan komme deg til Palma med lokalbuss eller taxi på ca 15-20 min.

Øvrige tjenester

  • 24-timers resepsjon

  • WiFi

  • 5 etasjer (heis)

  • Matbutikk

  • Badehådklær til leie

  • Bil-/Sykkellutleie

  • Vaskeri

Lokal avgift kan tilkomme for enkelte av fasilitetene.