Calas De Mallorca, Mallorca

AluaSun Cala Antena

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 1166 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Dette herlige feriestedet har ypperlig beliggenhet på en klippetopp med fantastisk utsikt over havet mellom de flotte strendene i Cala Domingos og Cala Antena. Dette hjørnet av Mallorca er ideelt for en uforglemmelig sydenferie.

Hotellet består av tre bygninger, omgitt av en 25.000 kvadratmeter stor hage med grønske og vakre blomster. Hver bygning har en egen restaurant, loungebar og bassengbar.

Hvor langt til nærmeste strand?

Hotellet ligger 700 m fra nærmeste strand.

Avstand til flyplass

Hotellet ligger 67 km unna flyplassen i Palma de Mallorca.

Overnatting

I Mastines bygget er det 272 rom fordelt på 12 etasjer. Ni av disse er juniorsuiter med TV og kjøleskap. Chihuahua bygget består av 240 rom fordelt på 9 etasjer, mens Balmoral bygget består av 277 rom. Ytterligere 38 dobbeltrom finnes i annekset. Det er også 3 boligblokker med 16 familierom i hver.

Alle rommene har ett eller to soverom, stue/spisestue med TV, kjøkken, mikrobølgeovn og annet kjøkkenutstyr, takvifte, fullt utstyrt baderom, kjøleskap (etter forespørsel), safe (til leie) og møblert balkong/terrasse. Det er mulighet for en eller to ekstra senger etter forespørsel. Hotellet er omgitt av vakre hager. Nesten alle rommene har havutsikt.

Mat og drikke

Hver bygning har sin egen restaurant, lounge bar og bassengbar, med unntak av boligblokken. En snackbar i parkanlegget åpner ved lunsjtid. Frokostbuffet (kl. 07.30-10.30), lunsj (kl. 13.00-15.00) og middag (kl. 18.00-21.00) med matshow i restaurantene i hver bygning. Halvpensjon inkluderer frokost og middag. Når restaurantene stenges, åpner to snackbarer for All-inclusive gjestene. Utendørs bassengbarer er åpne fra kl. 10.00 til kl. 18.00, og serverer drinker, iskrem og varme småretter. Ulike innendørsbarer i hver bygning med live musikk, underholdning for barn og show. All-inclusive-pakken ender ved midnatt, men drinker serveres frem til kl. 01.00.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Hotellet tilbyr både innendørs- og utendørsunderholdning, samt aktiviteter på dagtid og på kveldstid. Alle hotellets offentlige områder, som restaurantene og barene, er utstyrt med air-condition. med air-condition. Solterrassene er romslige med gratis solsenger og parasoller for gjestene.

Anlegget har flere utendørs svømmebasseng for voksne og for barn. Et oppvarmet innendørsbasseng er også tilgjengelig. Store grøntområder og lekeområder for barn. Klubbhus med fult program av daglige aktiviteter inkludert biljard, bueskyting, pistolskyting, rifleskyting, elektronisk pilspill, bordtennis, osv. Club 4 (1 - 4 år), 8 Club (4 - 8 år), 13 Club (8 - 13 år) og Club 17 (tenåringer) med spesielle aktiviteter for barn, mini kino og lekeplass.

Øvrige tjenester

 • Klimaanlegg i fellesområdene

 • Heiser i hver bygning unntatt leilighetsbygget

 • Internethjørne

 • Suvenirbutikk

 • Aviskiosk

 • Supermarked

 • Pengeskap (til leie)

 • Kjøleskap (etter forespørsel)

 • Bilutleie

 • Valutaveksling

 • Frisør

 • Gratis parkeringsplass