Cala Ratjada, Mallorca

THB Guya Playa

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 356 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Dette hyggelige leilighetshotellet ligger rett ved ved havet, bare 500 meter fra den vakre stranden i Cala Guya. Sentrum av Cala Ratjada med sin typiske fiskehavn ligger ca 1 km unna, og det er mange shoppingsteder i nærheten. Restauranter, kafeer og snackbarer ligger også innen gangavstand, og forbindelser til det offentlige transportnettverket er å finne 150 m unna.

Hvor langt til nærmeste strand?

Hotellet ligger 500 meter fra den vakre stranden Cala Guya.

Avstand fra nærmeste flyplass

Hotellet ligger 70 km fra Palma flyplass.

Overnatting

Dette leilighetshotellet består av en enkelt etasjes hovedbygningen med total 138 boenheter.

De stilfulle leiligheter kommer med en kombinert stue / soverom, bad med hårføner, telefon med direktelinje, satellitt / kabel-TV, kjøkkenkrok, regulerbart klimaanlegg, safe til leie og balkong eller terrasse. Leilighetene har i tillegg et separat soverom. Utvasking er inkludert i prisen.

Mat og drikke

Hotellet har en bar og en restaurant hvor gjestene kan spise frokost, lunsj og middag fra en rikholdig buffé.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

I hotellets utendørsområde er et svømmebasseng med separat barnebasseng, en snackbar ved bassenget og en solterrasse med parasoller og solsenger lagt ut klar til bruk. Sportsentusiaster kan dykke i Cala Lliteras, som ligger 300 m unna (lokale leverandører), og mot en ekstra avgift, spille bordtennis eller biljard. Det er 10 km til nærmeste golfbane. For de minste har hotellet en barneklubb for gjester mellom 4 og 12 år, samt en lekeplass.

Øvrige tjenester

  • Resepsjon

  • Heis

  • TV-rom

  • Vaskeri

  • Internett-område

Lokal avgift kan tilkomme for enkelte av fasilitetene.