Cala Ratjada, Mallorca

Green Garden

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 627 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Green Garden Apartments er et moderne og romslig kompleks som tilbyr et avslappende og vennlig sted å bo - perfekt for familier. Disse firestjerners leilighetene ligger bare 8 minutter fra feriestedets sentrum, og er det perfekte startstedet for en vakker og avslappende ferie. Det finnes et stort antall rom i leilighetsstil, fullt utrustet med fasiliteter for selvhushold og alle bekvemmeligheter man kan ønske seg. Midt på området ligger det en fin hage. Disse ferieleilighetene ligger i feriestedet Cala Guya og havna ligger bare noen minutters gangavstand unna.

Hvor langt til nærmeste strand?

Green Garden ligger ca 1 km fra nærmeste sandstrand som kan nåes via en skogsti fra leilighetene.

Avstand fra nærmeste flyplass

Flyplassen ligger 70 km fra hotellet.

Overnatting

De behagelig innredde leilighetene og rommene har et kombinert stue/soverom, eget bad, hårføner, satellitt-/kabel-tv, mikrobølgeovn, minibar/kjøleskap, luftkondisjonering, sentralvarme, safe (til leie). Leiligehetene har også et separat soverom.

Dette leilighetskomplekset er stilmessig bygget som en by. Anlegget består sammenlagt av 296 leiligheter fordelt på flere bygg på fire etasjer.

Mat og drikke

Green Garden tilbyr utmerket frokost, lunsj og middag med en omfattende varm og kald buffé. Drikke til middagen inngår i halvpensjon. For gjester som har valgt All Inclusive som alternativ inngår drikke mellom kl. 10.00 og 00.00.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Anlegget har et utendørsbasseng med en egen del for barn, samt en solterrasse med solstoler og parasoller. Det finnes et innedørsbasseng, boblebad og badstue. Sportsentusiaster kan benytte treningssenteret, spille bordtennis, tennis, boccia, volleyball, minigolf, dart, basket eller delta i bueskyting. Det finnes også et underholdningsprogram og en miniklubb.

Øvrige tjenester

  • 24-timer resepsjon

  • Lounge

  • Bar

  • Heis

  • Restaurant med luftkondisjonering

  • Parkering og garasje

  • Vaskeri

Lokal avgift kan tilkomme for enkelte av fasilitetene.