Cala Mesquida, Mallorca

Viva Cala Mesquida Resort & Spa

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 1983 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

VIVA Cala Mesquida Suites & Spa er et 4-stjerners familiehotell med en litt høyere standard enn de fleste familiehotell. Leilighetene er nyrenoverte og har en vakker utsikt mot havet. Det er et herlig basseng – og grøntområde. For barna finnes det et moro underholdningsprogram og voksne kan nytte av gode treningsmuligheter, underholdning og vakre omgivelser. Hotellet har et All Inclusive tilbud mot ekstra betaling, for dere som ønsker en enklere ferie.

Hvor langt til nærmeste strand

Stranden ligger 200m unna.

Avstand fra nærmeste flyplass

82 km

Overnatting

Her bor du i nyrenoverte leiligheter. Du har valget mellom 1-romsleiligheter for 2 personer, 2-romsleiligheter for 2-4 personer eller 2-romsleiligheter for 2-5 personer.

Alle leiligheter har aircondition, balkong eller terrasse, barneseng ved forespørsel og mot ekstra betaling, TV, safe mot betaling, kjøkkenkrok, kokeplater, kjøkkenutstyr, kjøleskap, mikrobølgeovn, brødrister, vannkoker, kaffetrakter, hårføner, badekar eller dusj, wc.

Mat og drikke

Du kan bo med selvbetjening. Mot ekstra kostnad kan du bestille frokost, halvpensjon eller All Inclusive som tillegg.

Hotellet har en bufférestaurant og tre à la carte-restauranter, som tilbyr tex mex, italiensk og grillmat. Halvpensjon serveres i bufférestauranten.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Det arrangeres aktiviteter for hele familien. Flere ganger i uka er det også kveldsunderholdning. Hotellet har et spennende bassengområde, og like nedenfor ligger bukten med en vakker sandstrand.

For deg som er interessert i golf ligger det en golfbane 5 km unna hotellet.

Øvrige tjenester

  • Treningsrom

  • Massasje mot betaling

  • Tennisbane kan leies på nabohotellet

  • Minigolf (ekstra kostnad)

  • Biljard (ekstra kostnad)

  • Myntvaskeri

  • Minimarked på hotellet

Lokal avgift tilkommer for en del av aktivitetene.