Cala Mayor, Mallorca

BQ Belvedere Hotel

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 3285 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Belvedere Park er et familievennlig hotell nær Cala Mayor. Her bor du med All Inclusive. Beliggenheten mellom Palma og Palma Nova gjør dette hotellet ideelt for både utflukter og storbyliv. Hotellområdet har et basseng med separat barnebasseng, utendørs boblebad og bar. Det er også store plenområder hvor du kan sole deg og slappe av. Hotellet har et eget pizzeria som er en favoritt blant både store og små!

Hvor langt til nærmeste strand?

Hotellet ligger 850 meter fra stranden i Cala Mayor og 1,5 km fra stranden i Palma Nova. Hotellet tilbyr gratis strandbuss flere ganger om dagen.

Avstand fra nærmeste flyplass

20 km fra Palma de Mallorca Airport

Overnatting

Her bor gjester i enkelt innredede leiligheter og har valget mellom enkeltrom for 1 person eller dobbeltrom for 2-4 personer. Noen rom har utsikt mot bassengområdet.

Alle rom har bad/dusj, hårføner, TV, luftkondisjonering og balkong. Rengjøring 7 dager i uka. Barneseng er tilgjengelig ved forespørsel.

Mat og drikke

Hotellet har restaurant, bar og bassengbar. Når du bor med All Inclusive er alle måltider inkludert i prisen. Alle hovedmåltider serveres som buffé. Mellom måltidene inngår drikke, snacks og pizza fra hotellets egne pizzeria.

I sentrum av Cala Mayor finnes det flere restauranter og barer der du kan teste retter som tapas og paella. Det ligger også et Supermarked 800 meter fra hotellet.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Belevedere Park har et fint bassengområde med stort basseng, barnebasseng, boblebad og solstoler omgitt av et frodig grøntområde. På hotellområdet finnes det også en lekeplass i tillegg til at det arrangeres barneklubb og aktiviteter for de minste.

Med sin ideelle beliggenhet mellom Palma og Palma Nova kan du lett dra på utflukter og shopping. Lei en bil og utforsk området! Hotellresepsjonen kan tilby tips og råd om hva man bør se/oppleve og hvordan du kan ta deg dit.

Øvrige tjenester

  • 24-timers resepsjon

  • 9 etasjer (heis)

  • WIFI og PC med internettilgang

  • Heis

  • Minisafe (mot avgift)

  • Bassenghåndkle (mot depositum)

Lokal avgift tilkommer for en del av aktivitetene.