Cala D Or, Mallorca

Ferrera Beach

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 435 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Ferrera Beach Apartments er et trivelig leilighetshotell som ligger nær den hvite sandstranden i Cala Ferrera, på sørøstkysten av øya Mallorca. Disse godt utstyrte leilighetene, passer for par og familier med barn i alle aldre, og alle andre som søker etter en avslappende ferie i leiligheter av god kvalitet.

Det er et hyggelig leilighetshotell i rolige omgivelser rett utenfor sentrum. Gangavstand til en av Cala d´Ors koselige badeviker (trapper og bakke). Hotellet ligger i en liten, vakker hage med solterrasse, basseng, barnebasseng (60 cm dypt) og bassengbar som serverer enkle retter. Internasjonal atmosfære. À la carte-restaurant. Liten lekeplass.

Hvor langt til nærmeste strand?

Hotellet ligger kun 200 m fra stranden.

Avstand fra nærmeste flyplass

Hotellet ligger ca 60 km fra Palma flyplass.

Overnatting

Her bor gjestene i 2-roms leilighet superior for 2 personer + mulighet for 2 ekstrasenger, hvorav 1 for barn.

Leilighetene er fine og renoverte superiorleiligheter (ca. 35 m²) med balkong eller terrasse mot omgivelsene. Aircondition ca. 15/6 - 15/9 (perioden kan variere, avhengig av lufttemperatur). Ekstraseng i sovesofa. Enkelt utstyrt kjøkkenkrok med kjøleskap, kokeplater, kaffetrakter og mikro. Spiseplass. Tv. Hårføner. Badekar/dusj og wc.

Mat og drikke

Hotellet har en restaurant som serverer tradisjonelle middelhavsretter og en bassengbar.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Ferrera Beach har et fint bassengområde med basseng, barnebasseng, boblebad og solstoler. Du kan også spille biljard og leie sykler.

Øvrige tjenester

  • Resepsjon med begrenset åpningstid

  • 5 etasjer (ingen heis)

  • WiFi

  • Bil-/sykkelutleie

  • Vaskeri

Lokal avgift kan tilkomme for enkelte av fasilitetene.