Cala Barca, Mallorca

Iberostar Club Cala Barca

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 4036 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Iberostar Club Cala Barca er et hotell for alle soltørste familier som vil reise til Mallorca. Her bor man rett ved stranden utenfor den lille byen Porto Petro på et hotell som er bygget som en egen liten by, bestående av flere hyggelige 3-etasjes bygninger i frodige omgivelser med pinjeskog. Her finnes flere basseng å velge mellom dersom man ikke vil bade i havet, og mange forskjellige aktiviteter. Noen kvelder er det underholdning på hotellet og det er kun kort gangavstand til den fine naturparken Mondragó.

Dette tiltalende komplekset ligger på østkysten av Mallorca midt i et vakkert, fredet naturområde nær Mondragó havnen. Eiendommen inkuderer bade-bukten Cala Barca Trencada, som ligger blant fortryllende og fredelige omgivelser. En rekke små, men fantastiske sandbuktene er også å finne i nærheten.

Porto Petro ligger 3 km fra komplekset, mens Cala D'Or er rundt 7 km unna. Det er en vanlig busstjeneste ca 100 meter fra hotellet, så vel som butikker, restauranter, barer og puber.

Hvor langt til nærmeste strand?

Hotellet ligger rett ved stranden.

Avstand fra nærmeste flyplass

Hotellet ligger 60 km fra Palma flyplass.

Overnatting

Disse innbydende leilighetene har et bad, satellitt/kabel-TV, direkte telefon, balkong eller terrasse, et kjøleskap, en kjøkkenkrok, safe til leie, en kombinere stue/soverom og et separat soverom. De har enten utsikt over havet, omgivelsene, eller bassenget. Romtypene er: dobbeltrom for 2 personer eller dobbeltrom for 2 personer + 2 ekstrasenger, hvorav 1 for barn.

Mat og drikke

Her finnes det et utvalg av restauranter og barer. Pizzerian Capricho spesialiserer seg på italiensk mat mens restaurantene Mediterráneo og Bealeres serverer respektive middelhavsmat og internasjonale retter. I tillegg finnes det spisesteder og barer ved stranden og bassengområdet.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Det er 7 bassenger, 3 barnebassenger og diverse aktiviteter tilgjengelige. Bassenghåndklær mot kostnad. Hotellet har en egen dykkeskole på området, bordtennis og tennis-skole. For de minste finnes det her en internasjonal barneklubb, mens de litt eldre gjesten kan benytte seg av hotellet treningssenter og spa.

Øvrige tjenester

  • 24-timers resepsjon

  • Heis

  • Bilutleie

  • Vaskeri

  • Valutaveksling

Tilsvarende hoteller