Alcudia, Mallorca

Viva Sunrise

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 1758 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Viva Sunrise er et fint familiehotell i populære Alcudia. Her arrangeres aktiviteter for gjester i alle aldre, som ulike sportsturneringer, dans og en barneklubb. Hotellet har et herlig bassengområde med både voksenbasseng og mindre barnebasseng med små vannrutsjebaner og et spennende piratskip. Dere bor i vakre leiligheter med opptil tre rom, og velger dere å bo i Royal Terrace Apartment får dere et privat terrasse med egen jacuzzi. Hotellets restaurant serverer frokost, lunsj og middag som buffé, samt en a la Carte-restaurant med variert meny.

Hvor langt er det til nærmeste strand?

Hotellet ligger 700 meter fra Stranden Playa de Alcudia.

Avstand fra nærmeste flyplass

Hotellet ligger 60 km fra Palmas flyplass.

Overnatting

Her bor dere i velutrustede leiligheter, som holder høy standard. Alle leiligheter har telefon, balkong/terrasse, klimaanlegg, trådløst internett, hårføner og kjøkkenkro. I kjøkkenkroen finnes kokeplater, mikrobølgeovn, brødrister, kaffebrygger, vannkoker og en enkel kjøkkenutrustning. Mot avgift finnes en safe. Vil du ha en luksuriøst opplevelse kan dere bestille en Royal Terrace Apartment – da får du en stor privat terrasse med herlig jacuzzi.

Mat og drikke

Hotellet har både en bufférestaurant og en à la carte-restaurant. Når dere bor med All Inclusive inngår alle måltider, lokal drikke, snacks og is for barn. Utenom restaurantene har hotellet en bassengbar, en kafé og en bar.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Hotellet hat et flott bassengområde med to voksenbasseng og et barnebasseng med mindre vannrutsjebaner, fontener og et spennende piratskip. For deg som vil holde deg aktiv på ferien så har hotellet et enkelt treningssenter. På hotellet kan dere også spille minigolf, bordtennis og biljard (mot avgift).

Hotellet er en del av Viva-gruppen, som sterkt fokuserer på familieferier. Her finnes en internasjonal barneklubb og en tenåringsklubb som holder i gang aktiviteter for yngre gjester. Om kveldene ordnes kveldsunderholdning.

Øvrige tjenester

  • Døgnåpen resepsjon

  • Trådløst internett (mot avgift)

  • Supermarked

  • Vaskeri

  • Parkering

Lokal avgift tilkommer for en del av aktivitetene.