Alcudia, Mallorca

Viva Sunrise

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 1158 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt
Viva Sunrise i Alcudia er et ypperlig familiehotell. Her bor dere nær sentrum og stranden. Viva Sunrise tilbyr et All Inclusive alternativ for deg som ønsker en ekstra lettvint ferie. Bassengområdet har solterrasse, voksenbasseng og et separat barnebasseng med spennende sklier og piratskip.

Hvor langt til nærmeste strand
700 m

Avstand fra nærmeste flyplass
60 km fra Palma de Mallorca

Overnatting
Her har du valget mellom om å bo i 1-romsleilighet (2-3 personer) med kombinert sove- og oppholdsrom, 2-romsleilighet (2-4 personer) med soverom og oppholdsrom, 3-romsleilighet (4-6 personer) med oppholdsrom og to soverom.

Alle leiligheter har aircondition, balkong eller terrasse, barneseng (begrenset antall og mot betaling), TV, safe (mot betaling), kjøkkenkrok, kokeplater, kjøkkenutstyr, kjøleskap, mikrobølgeovn, vannkoker, kaffetrakter, spiseplass, hårføner, badekar eller dusj, wc.

Mat og drikke
Restauranten tilbyr både buffé og en à la carte meny. Du har valget mellom å legge til frokostbuffé, halvpensjon eller all inclusive (alle dagens måltider, samt snacks og drikke er inkludert og serveres til fast tider bestemt av hotellet) mot betaling.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
Viva Sunrise har et ypperlig underholdningsprogram for barn og voksne. For barna er det miniklubb. Hotellet har et lite treningsrom, minigolf, bordtennis og biljard. Rett over gaten finnes et større treningsstudio som tilbyr treningstimer og apparater.

Reiser du med småbarn kan du forholdsbestille en babypakke fra hotellet. Den inneholder en barneseng, paraplytrille og barnestol.

Hotellet ligger ikke langt fra sentrum som tilbyr en rekke restauranter, barer og kafeer.

Øvrige tjenester
- Myntvaskeri
- Parkering
- Minimarked på hotellet

Lokal avgift tilkommer for en del av aktivitetene.

Vis hotell og strender på kartet