Alcudia, Mallorca

Zafiro Bahia

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 1351 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

SunGarden Viva Bahia ligger i flotte, rolige omgivelser, knappe 6 km fra Alcudia, så nær havet at du kan høre bølgebruset helt inn i restauranten. På barnevennlige SunGarden-hotell er alt lagt til rette for at familieferien skal være hyggelig for både store og små. I servicehjørnet får du tips og råd og flere ganger i uken, hele sesongen, arrangeres det MiniDisco eller familieaktiviteter, og det meste er gratis. Alle fra 4 år og oppover er velkommen til hotellets egne barne- og undomsklubber. Klubbene for de minste barna har minst én skandinavisk leder. For de voksne finnes det også mye på menyen, for eksempel sportsaktiviteter og show. Husk å bestille All Inclusive, så er all mat og drikke inkludert i ferien.

På SunGarden Viva Bahia har man virkelig tenkt på familien, her finnes det for eksempel to barnebasseng. Det ene er litt roligere og passer fint for de som vil lære å svømme og det andre har en liten rutsjebane og et sjørøverskip. Det finnes også to voksenbasseng. Her har også salong, bar, restaurant og kafé.

Hvor langt til nærmeste strand?

Hotellet ligger rett ved sandstranden Playa del Muro.

Avstand fra nærmeste flyplass

Hotellet ligger 60 km fra Palmas flyplass.

Overnatting

Her bor dere i fine ettroms- eller to romsleiligheter. Ettromsleilighetene kombinerer soverom og oppholdsrom, mens toromsleilighetene har et separat oppholdsrom. Alle leiligheter har balkong/terrasse, luftkondisjonering (mai-september), safe (mot avgift) og en kjøkkenkrok. I kjøkkenkroken har dere kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, brødrister, vannkoker, kaffebrygger og spiseplass.

Mat og drikke

Her finnes det en restaurant som serverer buffé til frokost, lunsj og middag. Hotellet har også en bassengbar, en loungebar og en kafé. Hvis dere bestiller med All Inclusive er alle måltider, snaks, drikke og is til barna inkludert i prisen.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

På hotellet finnes det fire forskjellige utendørsbasseng. Barna har her et eget barnebasseng med små vannsklier, mens de voksne kan slappe av i et privat basseng.

Aktivitetstilbudet på hotellet er stort. dere kan her spille strandvolleyball, tennis, minigolf, bordtennis (mot avgift) og biljard (mot avgift). Hotellets personale arrangerer treningstimer som aerobics, spinning og vanngymnastikk. For yngre gjester finnes det her en barneklubb og en tenåringsklubb.

Øvrige tjenester

  • 24-timers resepsjon

  • WiFi

  • Liten dagligvarebutikk

  • Vaskeri

  • Heis (4 etasjer)

Lokal avgift kan tilkomme for enkelte av fasilitetene.