Alcudia, Mallorca

Sol Alcudia Center

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 1764 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt
Sol Alcúdia Center er et stort hotell midt i sentrum, bare noen hundre meter fra stranden. Hotellet ligger dessuten bare et steinkast fra shoppingmuligheter, en rekke barer og restauranter. Noen av gatene i nærheten er kjent for sitt natteliv. I hotellets hage er det et bassengområde med bar og separat barnebasseng. For de minste finnes det også en lekeplass og internasjonal barneklubb. Kveldsunderholdning flere ganger i uken som slutter ved midnatt.

15 minutter fra havnen i Pollensa og 30 minutter fra Kapp Formentor.

Hvor langt til nærmeste strandAvstand fra nærmeste flyplass
Flyplassen ligger 65km unna.

Mat og drikke
Frokostbuffé og halvpensjon med frokost- og middagsbuffé kan bestilles som tillegg. En komplett frokost- og middagsbuffè serveres i spisesalen. I tillegg er det en restaurant med internasjonale spesialiteter og underholdning. Drinker og forfriskninger serveres i bassengbaren (kun høysesongen).
Grunnpris: Innkvartering i leilighet, ingen måltider.

Overnatting
1-roms for 2 personer med kombinert sove- og oppholdsrom.
2-roms for 2–5 personer med soverom og oppholdsrom.

Alle har rom har minikjøkken med mikrobølgeovn, vannkoker og brødrister, bad/dusj og wc, telefon, satellitt-tv og balkong. Luftkondisjonering visse tider i perioden juli - september.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
Den romerske byen Alcùdia ligger 2 km unna hotellet hvor de tidligste funnene av arkeologiske levninger daterer så lang tilbake som tiden før bronsealderen (2000-1200 f.Kr.). Pollensa havn ligger 8 km fra hotellet, og det er et ideelt sted å sykle til. Dette er også et godt sted for å øve deg på vindsurfing. Den nærmeste golfbanen ligger 6km unna.

Hotellets barneklubb er åpen i høysesongen har et underholdningsprogram hvor barna blir delt inn i aldersgruppene 5-7 år og 8-10 år, og aktiviteter og underholdning vil være tilpasset disse aldersgruppene.

Trådløst Internett i resepsjonen, ca. 40,-/time, 100,-/dag og 350,-/uke. Pc med Internett i resepsjonen, ca. 40,-/1 time.

Øvrige tjenester
- 24-timers resepsjon
- Kafè
- Bassengbar
- Barnebasseng
- Utendørsbasseng
- Lekeplass
- Supermarked
- Minibank

Lokal avgift tilkommer for en del av aktivitetene.

Vis hotell og strender på kartet