Alcudia, Mallorca

INNSiDE by Melia Alcudia

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 2433 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Her bor du i det nordlige Mallorca I den lille feriebyen Puerto de Alcudia. Her bor dere bare 150 meter til stranden, men du kan også nyte det skjønne bassengområdet med familien. Leilighetene ligger dessuten tett på en rekke lokale butikker, restauranter og barer – perfekt til de som gjerne vil ut og merke det lokale underholdningslivet.

Hvor langt er det til nærmeste strand?

Hotellet ligger 400 meter fra nærmeste strand.

Avstand fra nærmeste flyplass

Hotellet ligger 61 km fra Palma flyplass.

Overnatting

Her bor du i en leilighet med ett eller to rom med egen altan eller terrasse. Samtlige har klimaanlegg, kjøkkenkro med kjøleskap, safe, TV og eget badeværelse. Enkelte har utsikt over basseng eller hagen.

Mat og drikke

Hovedrestauranten serverer en buffet av lokale og internasjonale retter til frokost, lunsj og middag. Restaurantens solrike terrasse er åpen både morgen og kveld. Hotellet har dessuten en loungebar og en bassengbar hvor du kan få et bredt utvalgt varme og kalde drikker.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Her kan du finne et basseng kun for voksne, et barnebasseng, et plaskebasseng for barn samt en solsenger og parasoller som du kan benytte deg av. De små kan boltre seg i lekeområdet. Vil du holde deg aktiv i ferien så finnes biljard og tennisbord.

Alle gjester får et FUN PASS med 25% rabatt på hvilken som helst attraksjon i Katmandu Park eller Golf Fantasia. Du kan fremside nøkkelkortet ditt på billettkontoret. Vennligst merk deg at det kan forekomme restriksjoner på enkelte attraksjoner avhengig av høyde, alder og vekt.

Øvrige tjenester

  • Døgnåpen resepsjon

  • Internett

  • Vaskeri

  • Frisør

  • Veksling av valuta

  • Bilutleie

  • Safe