Aktuell informasjon og reiseoppdateringer angående COVID-19 (Koronavirus). Les mer
Alcudia, Mallorca

Roc Boccaccio

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 566 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt
Roc Boccaccio er et strandnært hotell som passer utmerket for familieferien. Dessuten bor du med all Inclusive! Hotellet har en egen Beach Club på stranden med strandbar og gratis solsenger. Du kan gå til stranden på noen få minutter. Ved hotellet finnes et flott bassengområde med barnebasseng og hotellet tilbyr aktiviteter som tennis, sykling, treningssenter og lekeplass.

Men lokalbuss eller taxi tar du deg enkelt til Puerto de Alcudia (2,5 km) med et stort tilbud av restauranter, shopping og underholdning.

Hvor langt er det til nærmeste strand?
Hotellet ligger 150 m fra stranden.

Avstand fra nærmeste flyplass
Hotellet ligger 60 km fra Palmas flyplass.

Overnatting
Enkelt innredede bad med klimaanlegg. I alle rom finnes balkong, TV, telefon, et lite kjøleskap og et bad med badekar og dusj.

Mat og drikke
Her bor du med All Inclusive og alle måltider, drikke og snacks inngår i prisen. På hotellområdet finnes en bufférestaurant, bar og strandbar.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
Roc Boccaccio tilbyr flere ulike aktiviteter. I hotellhagen finnes et basseng, barnebasseng og solsenger. Her finnes gode muligheter for deg som vil ha en aktiv ferie. Hotellet tilbyr treningssenter og tennis, og du kan også leie sykkel og ta en utflukt i vakre omgivelser. Hotellet ligger like ved sjø hvor du kan teste vindsurfing og padle i kajakk.

Du bor ca. 2.5 km fra sentrum i Puerto de Alcudia, og hit tar du deg lett med lokaltrafikk.

Øvrige tjenester
- Døgnåpen resepsjon
- Fem etasjer (med heis)
- Parkering
- Internett (bare i fellesarealer)
- Utleie av bil og sykkel

Lokal avgift for noen av fasilitetene kan forekomme.