Alcudia, Mallorca

Prinsotel la Dorada

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 1775 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Godt likte Prinsotel la Dorada ligger i Playa de Muro, utenfor det store ferietsdet Alcudia. Her bor gjestene i nærheten av en fin sandstrand og bare 850 meter fra Playa de Muros lokale sentrum.

Alcudia ligger bare en kort busstur unna, og den vakre nasjonalparken S'Albuferas et utmerket mål for naturelskere og turgåere. På hotellet finnes det en stor fint formet basseng som er omgitt av solterrasser og en swim-up bar. Bassenget har også en integrert del for barn. Hotellets egne engelsktalende representanter arrangerer aktiviteter for både voksne og barn. For barna finnes det også en populær barneklubb. For ekstra avslapping kan gjestene besøke hotellets spa der det finnes et innendørsbasseng, boblebad og badstue.

Playa de Muro er et rolig og vakkert feriested utenfor Alcudia. Her finnes det et lite utvalg lokale barer, restauranter og butikker. Dette feriestedet lokker mange familier som ønsker en avslappende ferie ved stranden, med dagsturer til nasjonalparken S’Albufera, eller til Alcudia som man kan reise til med lokalbuss.

Hvor langt til nærmeste strand?

Nærmeste strand ligger bare 200 meter unna.

Avstand fra nærmeste flyplass

Hotellet ligger 60 km fra Palmas flyplass.

Overnatting

Her kan gjestene velge mellom å bo i luksuriøse deluxerom eller leiligheter. Rommene er romslige og inkluderer en uteplass, et lite privat basseng, utendørs dusj og loungemøbler. I rommet finnes det TV, playstation 2, minibar, strykejern, luftkondisjonering og WiFi. Som gjest i et deluxerom får dere benytte dere av hotellets badstue gratis en gang under oppholdet.

Leilighetene er ca 53m2 store og består av separate soverom og hverdagsrom, med ekstrasenger som sovesofa. Dere har satelitt-TV, telefon, WiFi, luftkondisjonering og balkong. Her finnes det i tilleg en kjøkkenkrok med kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr.

Mat og drikke

På området finnes bufférestauranten Algar som serverer frokost og middag, samt à la carte-restauranten S'Albufeira som serverer gode retter til middag. Ved bassenget finnes en stor bar som serverer både drikke og lunsj. For dere som har kjøkkenkrok, og ønsker å lage egen mat, har hotellet en egen minibutikk.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Her finnes det et stort bassengområde med både voksen- og barnebasseng. Bassengene er omgitt av en bassengbar og romslige solterrasser. For de som ønsker å holde seg i aktivitet finnes det her mulighet til å spille minigolf eller gå på treningssenteret. Mot avgift kan dere spille tennis, bordtennis og biljard. Hotellets engelskspråklige personale arrangerer også aktiviteter og underholdning for liten som stor. For barna finnes det en spennende internasjonal barneklubb. På hotellets spa finnes det badstue, innendørsbasseng og boblebad.

Øvrige tjenester

  • 24-timers resepsjon

  • WiFi

  • Parkering

Lokal avgift kan tilkomme for enkelte av fasilitetene.