Alcudia, Mallorca

Paraiso de Alcudia

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 355 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Parasio de Alcudia har en ypperlig beliggenhet like ved den bredeste delen av stranden, som er langgrunn og barnevennlig. Hotellet tilbyr også en rekke aktiviteter og fasiliteter for sine gjester.

Hvor langt til nærmeste strand

Stranden ligger 25 meter fra hotellet.

Avstand fra nærmeste flyplass

Hotellet ligger 60 km fra flyplassen.

Overnatting

2-roms for 2-4 personer med soverom og separat oppholdsrom, eller 3-roms for 4-6 persoer med 2 soverom og separat oppholdsrom. Leilighetene har balkong eller markterrasse.

Alle rom har tv, telefon, luftkondisjonering, barneseng (på forespørsel), kjøkkenkrok med kjøleskap, kaffetrakter, vannkoker, brødrister, mikrobølgeovn, dusj og wc, hårføner og takvifte. Håndklær byttes ved behov. Strykejern kan lånes i resepsjonen mot depositum.

Mat og drikke

Ingen måltider inngår i grunnpris. Du kan bestille frokostbuffé eller halvpensjon med frokost – og middagsbuffé som tillegg mot betaling. Kort avstand til restauranter, barer og butikker.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Stort bassengområde og bassengbar med utsikt over stranden. Barnebassenget er en del av det store bassenget. Underholdningsteamet arrangerer aktiviteter som aerobics og vannpolo, og om kvelden arrangeres det underholdning med show på scenen.

Ikke langt fra hotellet finnes shopping, restauranter og uteliv. 2 km til havnen og den eldre delen av Alcudia.

Øvrige tjenester

  • Gratis wifi på hele hotellet

  • Mynt-pc med internettilgang mot kostnad

  • Minisafe mot betaling

  • Bassenghåndkle kan leies mot depositum

  • Parkering mot betaling