Alcudia, Mallorca

Iberostar Selection Playa de Muro Village

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 1217 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Hvis dere ønsker å unne dere noe ekstra fint passer dette femstjerners hotellet rett ved den vakre Playa de Muro-stranden perfekt. Hotellet er stort og består av flere bygninger. Gjennom sommerhalvåret kan man her avkjøle seg i hotellets utendørsbasseng, og fra september til juni er deres store innendørsbasseng også åpent. På hotellet finner dere flere restauranter med ulike tema som strekker seg fra hamburger til gourmet. Her blir det aldri kjedelig. På hotellet kan man ta del i ulike sportsaktiviteter som for eksempel tennis, delta i organiserte aktiviteter og slappe av med herlig massasje. For barna finnes det her også en barneklubb og lekeplasser.

Hotellet ligger bare 200 meter fra Playa de Muros lokale sentrum og 5 km fra livet i Alcudia.

Hvor langt til nærmeste strand?

Hotellet ligger rett ved den langrunne, barnevennlige sandstranden Playa de Muro.

Avstand fra nærmeste flyplass

Hotellet ligger 60 km fra Palmas flyplass.

Overnatting

Her bor dere i fine, moderne rom med fasiliteter som luftkondisjonering (mellom juni og september og i henhold til vær og temperatur), balkong/terrasse, TV, safe, minibar og mulighet til å lage kaffe og te. Familierommene består av ett soverom med to enkeltsenger som er satt sammen, samt et oppholdsrom med to sovesofaer.

Mat og drikke

På dette hotellet finnes det flere restauranter, en som serverer gourmet, en ved stranden som serverer hamburgere, samt en som serverer buffé. Gjester kan også spise à la carte på søsterhotellets restaurant som er åpen i løpet av høysesongen.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Her finnes det et stort badebasseng og et separat barnebasseng. Hotellet har også et innendørsbasseng som holder åpent september-juni og et boblebad med samme åpningstider. For barna finnes det her også en internasjonal barneklubb som kompletteres av en gruppe for eldre barn under høysesongen (8-12 år og 13-17 år). På hotellet finnes det også lekeområder. For de som ønsker å holde seg i aktivitet under ferien finnes det her både treningssenter og tennisbane. Hotellets personale arrangerer også forskjellige aktiviteter og turneringer. I tillegg finnes det et spa hvor man kan slappe av.

På kveldene tilbys det underholdning hver kveld fra mai til september.

Øvrige tjenester

  • 24-timers resepsjon

  • WiFi (mot avgift)

  • Bagasjeforvaring

  • Valutaveksling

  • Vaskeri

  • Bilutleie

Lokal avgift kan tilkomme for enkelte av fasilitetene.