Alcudia, Mallorca

Elisa

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 273 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Elisa er et enkelt, men rent og godt likt leilighetshotell beliggende i Alcudia, Mallorca. Hotellet ligger i et rolig kanalområde. Selv om leilighetene er utstyrt med en kjøkkenkrok har Elisa også en egen restaurant, og du kan velge å bo med inkludert frokost eller halvpensjon. Hotellet har et mindre bassengområde og den omkringliggende hagen er godt vedlikeholdt. Det er ikke et fast underholdningsprogram.

Hvor langt til nærmeste strand

550 meter (må krysse hovedveien for å komme hit)

Avstand fra nærmeste flyplass

62 km fra Palma de Mallorca Airport

Overnatting

Du kan bo i en ett-roms leilighet (2-3 personer, maks 3 inkluderer barn under 2 år) eller en to-roms leilighet (2-4 personer, maks fire inkluderer barn under 2 år).

Leilighetene har en fullt utstyrt kjøkkenkrok med mikrobølgeovn, brødrister og kaffetrakter. Bas/dusj og WC, air conditioning, TV, telefon, balkong eller markterrasse. Utlån av strykejern og hårføner. Barneseng kan fåes ved forespørsel.

Mat og drikke

Elisa har en godt likt restaurant med en variert meny. Foruten dette finnes det en bassengbar hvor du kan kjøpe drikke, snacks og pizza.

Gjester kan velge å bo med inkludert frokostbuffé eller halvpensjon hvor både frokostbuffé og middagsbuffé inngår. Alle leiligheter er utstyrt med egen kjøkkenkrok så man kan velge å bo med selvbetjening.*

Øvrige tjenester

  • WiFi

  • PC med internettilgang

  • Lekeplass

  • Luftkondisjonering

*I Grunnpris inngår ingen måltider

Lokal avgift tilkommer for en del av aktivitetene.