Aktuell informasjon og reiseoppdateringer angående COVID-19 (Koronavirus). Les mer
Alcudia, Mallorca

El Lago

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 180 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt
Om du leter etter et prisvennlig hotell med sentral beliggenhet for en familieferie, så passer El Lago perfekt til deg. Her bor di i lyst innredede leiligheter med kjøkkenmuligheter og balkong. Hotellet har ett trivelig bassengområde med basseng hvor det finnes en grunnere del for barn.

Foredrar du å heller bade i havet ligger den vakre sandstranden Playa de Alcudia bare en kort spasertur unna. Desstuen er det bare 50 meter til sentrum hvor du finner en mengde ulike restauranter og butikker.

Hvor langt er det til nærmeste strand?
Nærmeste strand ligger 400 meter unna hotellet.

Avstand fra nærmeste flyplass
Hotellet ligger 65 km unna Palmas flyplass.

Overnatting
Du bor i en toromsleilighet (ca 32 kvm store) med soverom og hverdagsrom. I samtlige finnes et spisebord og stoler, TV, telefon, hårføner (mellom juni og september) og balkong. Samtlige leiligheter har også en kjøkkenkrok med ett kjøleskap, kokeplater og enkel kjøkkenutrustning. Rommene stelles fem dager i uken.

Mat og drikke
Hoteller serverer frokost mot avgift. Du kan også finne lettere retter, snacks og drikke i baren (mellom begynnelsen av mai til midten av oktober). Takket være sentral beliggenhet så finnes også en mengde ulike spisesteder i nærområdet.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
Hotellet har en solterrasse med solsenger og utendørsbasseng, med en grunnere del for barn. Du kan også spille minigolf og biljard (mot avgift) samt at det finnes en lekeplass for barn. I Alcudia finnes også et stort tilbud av aktiviteter.

Alcudiastranden ligger bare 400 meter fra hotellet. Vennligst merk deg at du må krysse en meget trafikkert vei from å komme til stranden.

Øvrige tjenester
- Døgnåpen resepsjon
- Valutaveksling
- Bagasjeoppbevaring
- Vaskeri
- Safe
- Internett
- Parkering

Lokal avgift for noen av fasilitetene kan forekomme.