Alcudia, Mallorca

Globales Condes de Alcudia

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 1775 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Globales Condes de Alcudia er et godt likt hotell på det populære feriestedet Alcudia på Mallorca. Her bor dere i nærheten av stranden og Alcudias havn der dere finner butikker og restauranter. Gjestene bor her på enkle rom med balkong. På hotellet, som tilbyr All Inclusive, finnes det et utendørsbasseng som har en avgrenset del for barn. Hotellets internasjonale underholdningsteam arrangerer aktiviteter om dagene og underholdning om kveldene. For barna finnes det en lekeplass, spillerom og bordtennis.

Hvor langt til nærmeste strand?

Dere bor bare 150 meter fra Alcudias vakre sandstrand.

Avstand fra nærmeste flyplass

Her bor gjestene 60km fra Palmas flyplass.

Overnatting

Dere bor her i enkle men fine rom, med luftkondisjonering, balkong, samt bad med dusj og toalett.

Romtypene er som følger:

  • Enketrom (single room), for en person.

  • Dobbelt-/tvillingrom (double/twin room), for to-tre personer. To enkeltsenger som kan settes sammen, samt en ekstraseng ved behov.

Mat og drikke

Her finnes det en bufférestaurant som serverer frokost, lunsj og middag. To kvelder i uken serveres det middag med spesielle tema. Hotellene har også en snackbar. Med All Inclusive er alle måltider og snacks inkludert.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

På Condes de Alcudia finnes det et utendørsbasseng med avgrenset del for barn. Hotellet tilbyr også bordtennis, spillrom, aerobics, lekeplass og biljard. Hotellets internasjonale og engelskspråklige personal tilrettelegger daglige aktiviteter og underholdning som show, spørreleker, bingo, karaoke, leker for barn og livemusikk.

Øvrige tjenester

  • 24-timers resepsjon

  • WiFi (mot avgift)

  • Valutaveksling

  • Vaskeri

Lokal avgift kan tilkomme for enkelte av fasilitetene.