Alcudia, Mallorca

Be Live Collection Palace de Muro

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 1533 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Be Live Grand Palace De Muro er et førsteklasses luksushotell som passer hele familien. Dette femstjerners hotellet ligger like ved vakre Playa de Muro og har masser av fasiliteter. Bassengområdet er stort, med både voksen – og barnebasseng. For voksne finnes muligheter for trening og sport, mens barn har en internasjonal engelskspråklig barneklubb å sysselsette seg med. Ønsker dere å skjemme dere bort litt kan dere besøke de fine spa-avdeling med innendørsbasseng, badstue, dampbad og boblebad. Mattilbudet på hotellområdet er variert og velsmakende, med en buffèrestaurant og to à la carte-restauranter. Hotellet ligger i Playa de Muro, ca. 5 km fra sentrale Alcudia. Det er 800 meter til det lokale sentrum.

Playa de Muro er en rolig og vakker lite by utenfor Alcudia. Her finnes lokale barer, restauranter og butikker, men ikke i overflod. Byen lokker mange familier som foretrekker en avslappet ferie ved stranden, med dagsutflukter til den vakre nasjonalparken S’Albufera, eller til Alcudia en 15 minutters bussreise unna.

Hvor langt til nærmeste strand

Hotellet ligger like ved stranden.

Avstand fra nærmeste flyplass

62 km fra Palma flyplass.

Overnatting

Her bor dere i pent innredde rom. Her velger dere mellom å bo i dobbeltrom, deluxerom eller suiter. Alle rom har minibar, satellitt-tv, telefon, aircondition, hårføner og WiFi (avgift).

Mat og drikke

Her finnes en buffèrestaurant og to à la carte-restauranter, med japansk og internasjonalt tema. Her finnes også et antall barer, hvorav en ligger nede ved stranden og en annen ved bassenget.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Hotellet har et fit bassengområde med et stort basseng og et separat barnebasseng. Her finnes også e velværeavdeling (avgift) med innendørsbasseng, jacuzzi, badstue, og dampbad. Hotellets verter arrangerer aktiviteter om dagene, slik som aerobics og vanngymnastikk. For barn holdes en internasjonal engelskspråklig barneklubb. På hotellet finnes en lekeplass og et lekerom.

Øvrige tjenester

  • 24 timers resepsjon

  • WiFi (avgift)

  • Vaskeriservice

  • Heis

Lokal avgift tilkommer for en del av aktivitetene.