Alcudia, Mallorca

Alcudia Garden

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 1232 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Alcudia Garden er et leilighetshotell med tre stjerner som ligger sentralt i Alcudia, nær den fine Alcudiastranden. Bassengområdet har separat barnebasseng, bassengbar, gratis solstoler og parasoller. Dette er et barnevennlig hotell med barneklubb og passer derfor for familier. Lokaltrafikk fra nærliggende vei og underholdning på hotellet kan oppfattes som forstyrrende i enkelte leiligheter.

Hvor langt til nærmeste strand

Hotellet ligger 200 meter fra stranden.

Avstand fra nærmeste flyplass

60 km fra Palma de Mallorca

Overnatting

Her har du valget mellom to romtyper: dobbeltrom for 2 personer eller dobbeltrom for 2-3 personer.

Alle rom har aircondition (juni-september), balkong eller terrasse, TV, safe (mot ekstra kostnad), kjøleskap, de fleste rom har badekar med dusj, wc.

Velger du å bo i leilighet er det én leilighetstype for 2-4 personer. Leilighetene har aircondition (juni-september), balkong eller terrasse, ekstra oppredning i sovesofa og enkeltsenger, tv, safe (ekstra kostnad), kjøkkenkrok, kokeplater, kjøkkenutstyr, kjøleskap, mikrobølgeovn, spisplass, hårføner, dusj i noen leiligheter og wc.

Mat og drikke

På hotellet er det én bufférestaurant, en à la carte-restaurant og et pizzeria. Foruten dette bassengbar, bar og kafé.

Du kan bestille frokostbuffé, halvpensjon eller all inclusive som tillegg mot en ekstra kostnad.

Velger du All Inclusive innebærer det at alle måltider er inkludert. Frokost, lunsj og middag serveres i bufférestauranten. Vann, brus, og lokal øl og vin er inkludert til lunsj og middag. Vann, brus og lokale alkoholholdige drikkevarer serveres i baren fra 10.00-24.00. Is til barna ved lunsj - og middagstider. Ettermiddagskaffe og kaker serveres ca 16.00-17.00.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Hotellet har treningsrom, massasje (mot betaling), tilbud om aerobic om du bor med all inclusive, bordtennis og biljard (mot betaling).

Hotellet ligger sentralt i Alcudia og det er derfor ypperlige muligheter for aktiviteter, shopping og utflukter. Her finnes en rekke restauranter, kaféer og barer.

Øvrige tjenester

  • Boblebad

  • WiFi på hele hotellet er inkludert

  • PC med internettilgang i resepsjonen (ekstra kostnad)

  • Lekeplass

Lokal avgift tilkommer for en del av aktivitetene.