San Antonio, Ibiza

Formentera I

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 212 vurderinger
Vil du reise på ferie, men vet ikke helt hvor? Finn drømmereisen med Solakutten
Antall rom: 1

Les mer om hotellet

Oversikt
Formentera er nylig renovert, og tilbyr leiligheter av høy kvalitet i en flott beliggenhet. Hotellet ligger like i nærheten av sentrum av San Antonio. Dette komplekset tilbyr en livlig atmosfære som passer godt for yngre gjester, enten du reiser alene, med kjæresten eller vennegjengen!

Hvor langt til nærmeste strand?
Dette leilighetskomplekset ligger rundt 50 meter fra den lille sandstranden Calo d'es Moro. De attraktive strendene Cala Grassió og Cala Grassioneta kan nås innen en kort spasertur langs kysten.

Avstand fra nærmeste flyplass
Flyplassen ligger 15 km fra hotellet.

Overnatting
Det nylig renoverte komplekset består av totalt 139 studioer spredt over 4 etasjer.

De velutstyrte rommene har et eget bad med hårføner, en safe til leie, telefon med direktelinje, kjøkkenkrok, et lite kjøleskap, en dobbeltseng, en balkong samt satellitt-TV med en musikk-kanal. Air condition og oppvarming kan justeres individuelt. Noen av balkongene har en fantastisk utsikt over den berømte San Antonio solnedgangen.

* Det er ingen rom tilpasset for rullestolbrukere. Husdyr er ikke tillatt.

Mat og drikke
Hotellets restaurant serverer frokost og kveldsmat fra individuelle buffeer. Det er også mulig å bestille halvpensjon eller frokost.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
Utendørskomplekset har svømmebasseng med en snackbar ved bassenget, barnebasseng, samt en solterrasse med solsenger og parasoller. Det er diverse vannsportsaktiviteter på stranden, som vannski, dykking, vindsurfing, seiling og leie av pedalbåter.

Øvrige tjenester
- 24-timers resepsjon
- Safe
- Heis
- Valutaveksling
- Internett-tilgang
- Sykkelutleie (mot avgift).

Vis hotell og strender på kartet