Aktuell informasjon og reiseoppdateringer angående COVID-19 (Koronavirus). Les mer
Torremolinos, Costa del Sol

La Barracuda

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 1287 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt
Om du leter etter et sted å bo som ligge nær stranden på den spanske solkysten så passer La Barracuda perfekt til deg. Her bor du nemlig like ved stranden i Benalmadena og i området finner du også mange butikker, barer og restauranter. Hotellet tilbyr flere typer rom og du kan velge å bo i rom med havutsikt. Det finnes også et utendørsbasseng og to barer hvor du kan bestille oppfriskende drikke.

Hvor langt er det til nærmeste strand?
Hotellet ligger like ved stranden.

Avstand fra nærmeste flyplass
Hotellet ligger 10 km fra Malagas flyplass.

Overnatting
Hotellet tilbyr 240 rom fordelt på ti etasjer. Du kan velge mellom å bo i dobbeltrom, dobbeltrom med utsikt mot hav eller basseng eller superiorrom. Rom med undervannstema er også tilgjengelige. Samtlige har klimaanlegg, TV, telefon og kjøleskap. Hårføner og rettetang finnes ved forespørsel. Internett og vannkoker finnes også mot avgift. Dobbeltrom med utsikt mot havet eller bassenget har også en møblert balkong eller terrasse. Superiorrom har havutsikt. Rommene stelles 6 dager i uken.

Mat og drikke
I hotellets restaurant serveres måltider som buffé. Rettene er både spanske og internasjonale, samt at spesialtilpassede retter finnes for allergikere. Drikke kan du få i hotellets loungebar og bassengbaren.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
Hotellet har en terrasse med utendørsbasseng og solsenger. Det finnes også en solterrasse på tiende etasje hvor ulike arrangement tar sted. I loungebaren finnes et dansegulv og her tilbys underholdning hver kveld. Det finnes også en tennisbane og bordtennis. Ved den nærliggende stranden kan du også prøve ulik vannsport samt en golfbane finnes i nærheten.

Øvrige tjenester
- Døgnåpen resepsjon
- Internett
- Parkering
- Bagasjeoppbevaring
- Turistinformasjon
- Vaskeri
- Klimaanlegg
- Utleie av bil, sykkel og motorsykkel
- Suvenirbutikk
- Safe
- Room Service
- Vekkingstjeneste

Lokal avgift tilkommer for en del av aktivitetene.