Aktuell informasjon og reiseoppdateringer angående COVID-19 (Koronavirus). Les mer
Puerto Banus, Costa del Sol

H10 Andalucia Plaza - Adults Only

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 2905 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt
Hotellet ligger i Marbella, bare 250 m fra Puerto Banus, i hjertet av Costa Del Sol. Beliggenheten er ideell for golfelskere, ettersom det er elleve golfbaner i nærheten av hotellet.

Hvor langt er det til nærmeste strand?
Hotellet ligger 1,5km fra stranden.

Avstand fra nærmeste flyplass
Hotellet er 51 km fra Malaga flyplass

Overnatting
Hotellet består av 400 rom totalt, som alle er innredet og møblert til en høy standard. Hvert tomannsrom har plass til tre gjester og er utstyrt med et komplett bad med hårtørker, direkte telefon, safe (mot depositum), satellitt-TV + filmkanal (mot betaling), minibar , sentralstyrt klimaanlegg med balkong.

Mat og drikke
Cordoba Restauranten er hovedrestauranten. Den har en A la Carte meny, men tilbyr også bufféer med kokkelerings-show og en rekke nasjonale og internasjonale retter. Kl.07.30-11.00: frokost, lunsj: kl.13.00-15.30 og middag fra kl.19.30 til kl.23.00. Terrassebaren Naturalia, ligger ved siden av svømmebassenget og er åpen hver dag hele sommeren fra kl.11.00 til kl.19.00, og serverer drikke og snacks. Toledo Bar serverer drikkevarer og har live-musikk hver kveld fra kl.11.00 til kl.02.00.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning
Det er et svømmebasseng med ferskvann og et barnebasseng med solterrasse. Hageområdet har gratis solsenger og parasoller, hådeklær er tilgjengelige i resepsjonen mot et depositum, og det er en lekeplass for barn. Innendørs oppvarmet svømmebasseng, gymsal og boblebad er også helt gratis for hotellets gjester.

Det nye velværesenteret tilbyr badstu, tyrkisk bad og en rekke helse-og skjønnhetsbehandlinger (prisene varierer tilsvarende). I juli og august er det en barneklubb for barn i alderen 4-12 år, med et ukentlig aktivitetsprogram som gjestene kan finne i resepsjonsområdet. Den internasjonale tennisklubben ligger i nærheten av hotellet med 12 baner med forskjellige overflater.

Øvrige tjenester
- 24-timers resepsjon
- Vaskeri
- Bakvakt
- Medisinsk service
- Butikk
- Gavebutikk
- Frisør
- Internett-hjørne

Lokal avgift kan tilkomme for enkelte av fasilitetene.