Marbella, Costa del Sol

Diverhotel Dino Marbella

TripAdvisor anmeldelser
Basert på 874 vurderinger

Les mer om hotellet

Oversikt

Familiehotellet Diverthotel Marbella ligger bare en kort spasertur fra stranden og tilbyr en mengde ulike aktiviteter for alle aldre. For barn finnes en miniklubb som ordner morsomme aktiviteter og et stort barnebasseng med vannrutsjebaner.

De voksne kan delta i zumbatimer, prøve seg på å skyte med pil og bue, eller slappe av i jacuzzien. Dessuten er det bare en halvtime med bil til den populære vannparken Aqualand Torremolinos – perfekt for en dagsutflykt.

Hvor langt er det til nærmeste strand?

Nærmeste strand ligger 500 meter fra hotellet.

Avstand fra nærmeste flyplass

Hotellet ligger 47 km fra Malagas flyplass.

Overnatting

Du kan velge mellom å bo i enkel, dobbeltrom eller familierom. Samtlige har TV, telefon, hårføner, klimaanlegg og takvifte. Visse har også balkong eller terrasse. Familierommene er innredede med et dinosaurtema. Rommene stelles syv dager i uken, og laken byttes annenhver dag.

Mat og drikke

I hotellets restaurant serveres frokost, lunsj og middag som buffé. Hotellet har også tre barer hvor du finner snacks, lettere retter, is og annen drikke.

Aktiviteter, fasiliteter og underholdning

Hotellet har en solterrasse med parasoll, solseng og to utendørsbasseng, hvorav den ene er et barnebasseng med vannrutsjebaner. Her finnes også et innendørsbasseng og jacuzzi, samt et aktivitetsrom.

Du kan også spille minigolf, bortennis, bowls og teste ut skyting med bil og bue og luftgevær. Hotellet har også en miniklubb (for barn mellom 4 – 6 år) en juniorklubb (7-11 år) og en tenåringsklubb (12 – 18 år).

Disse ordner mange morsomme aktiviteter som filmkvelder, sirkusshow og temadisko. For de voksne finnes en mengde ulike aktiviteter som filmkvelder, sirkusshow og temadisko. For de voksne finnes ulike fitnesstimer som zumba, yoga og bodypump. Om kvelden arrangeres underholdning.

Øvrige tjenester

  • Døgnåpen resepsjon

  • Utleie av bil og sykkel

  • Parkering

  • Valutautveksling

  • Vaskeri og renseri

  • Barnevakt

  • Safe

  • Vekkingstjeneste

Lokal avgift for noen av fasilitetene kan forekomme.